Deilig høststemning!

Vi elsker høstens fine fargespill! Tiden er inne for skikkelig høststemning og deilige høstfarger. Gul, orange, rød, lilla og burgunder, – de ulike fargene i høstens fargepalett står fint alene og er også vakre å kombinere.

Høsten er tid for å invitere venner. Lag et lekkert bord med f.eks. strå og gladioler i høstens fine farger. Eller pynt bordet med mange forskjellige, små pyntegresskar.

Bunter med strå og blomster

Lag en vakker høstkrans av lyng til døren: se hvordan lage høstkrans her, eller pynt opp både ute og inne med blomsterbuketter og strå i deilige høstfarger.

Gresskar med lys til halloween
Dekorasjon

Hos Floriss får du store gresskar til Halloween og mindre, morsomme pyntegresskar i forskjellige former, farger og fasonger. Skjær ut figurer i de store gresskarene, og pynt på trappen eller inne med stearinlys i. Eller stikk huller i et mønster til å sette blomster i gresskarene for en litt annerledes vri. De små gresskarne er perfekte til å pynte et stemningsfylt bord til Halloween-måltidet.

Flower Friday bunter
Flower Friday bunter i kurv
Strå

I Floriss sine butikker bugner det nå av buketter med morsomme strå, de fineste roser og vakre blomster i nydelige høstfarger. Hver eneste fredag hele året feirer vi Flower Friday og du får halv pris på bunt nr 2.

flower friday bunter
Kombinér forskjellige blomster og forskjellige farger: Hortensia, roser, astrantia og nelliker
Flower Friday bukett, germini
En stor bukett vakre og fargerike germini gjør vel alle glad!