En reddende engel

Med hjerte for andre – en julegave med mening
Floriss samarbeider med Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel “Others” for å bedre kvinners hverdag. I år kan du kjøpe vakre, håndlagde engler med mening i våre butikker. Englene selges som 3 pk, og holder hvert sitt symbol i hendene – fløyte, harpe og hjerte. De er håndlaget i Kenya, og skaper verdig arbeid for kvinner på landsbygda og flyktninger i Nairobi. En nydelig og viktig gave til deg selv, eller en du er glad i.

engler pakning 3 sstykk fløyte harpe hjerte
Små håndlagde engler
Små håndlagde engler i sisal og bananbark, med snor til å henge på juletreet.
Hver engel er unik, og signert av produsenten.

Sammen for en bedre fremtid
Others, Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel, handler om å skape inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others sysselsetter i dag rundt 1600 mennesker i Bangladesh, Kenya, Pakistan og Moldova.

Alle produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid – det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.

åndlagde engler med snor til å feste på treet.
Håndlagde engler med snor til å feste på treet. Foto: Jan Aasmann Størksen.

Inntekten de får fra arbeidet går til mat på bordet, husleie, og nødvendige medisiner. I tillegg brukes overskuddet til sparing og langsiktige investeringer, slik som investeringer i bolig, husdyr som kan gi en tilleggsinntekt, og – aller viktigst for de fleste – en god utdanning for barna

floriss-frelsesarmeen-kenya 3 damer
Foto: Jan Aasmann Størksen.

Vær en engel, kjøp en engel!