Vi har som mål å glede kunder med vakre blomster til hverdag og fest, og alle av livets store og små anledninger. Kanskje du er vår nye blomsterdekoratør som skal styrke laget, slik at vi kan tilby alle former for binderi av høyeste kvalitet.

Stillingsomfang: 70-100% avhengig av person og ønsker

Arbeidstid: dag, kveld og helg.

Oppstart: snarest

Vi ønsker oss deg med fagbrev som blomsterdekoratør

Som blomsterdekoratør hos oss vil du daglig binde buketter, lage dekorasjoner, stelle planter og bygge eksponeringer i butikken. Du er fagekspert på blomster og vil få håndtere kundebestillinger og buketter som skal lages fortløpende. Ved siden av å håndtere blomster vil du ekspedere i kasse og hjelpe kunder. Du må ha teft for salg, være blid og like å gi god kundeservice. Ved siden av å være faglig dyktig må du også være kreativ da det ikke finnes noen fasit på hvordan en flott bukett eller dekorasjon ser ut. Derfor er øye for detaljer og å kunne se hva som passer sammen av farger viktige. Du må også holde deg oppdatert på trender og ha evnen til å lære bort til andre medarbeidere. Du må trives i en hektisk hverdag, der du går og står store deler av tiden. Ditt imøtekommende vesen gjør deg til en god ambassadør for Floriss, og du tar godt vare på alle kunder og ansatte.

Dersom du er den vi ser etter vil du komme inn i et team bestående av blide og engasjerte kollegaer som elsker alt fa solsikker, peoner, roser og nelliker til gullranke, monstera og alocasia. Vår lidenskap ligger hos blomster og planter, og vi gleder oss til å dele interessen med deg!

Slik sender du søknad:

Floriss Brennåsen

e-post: jarle@aktivflora.no

Sted: Rosselandsvegen 5

Bransje: Butikk og varehandel

Stillingsfunksjon: Daglig leder/blomsterdekoratør

Spørsmål om stillingen kontakt eier Jarle Aarhus 90633225