Dagen nærmer seg. Dere to skal si ja til hverandre og feire kjærligheten. Livets store begivenheter akkompagneres av blomster, og vi elsker å levere blomster til bryllup!

Blomstene som følger deg denne dagen skal passe til både deg og antrekket ditt. Det kan derfor være lurt å vise oss et bilde av det du skal ha på deg, og kanskje tenke etter om det er noen blomster du er spesielt glad i. Vi vil så gjerne hjelpe deg å finne frem til din brudebukett!

Hvis du ønsker å la brudebuketten prege helheten, kan vi også hjelpe deg med å dekorere bil, lokaler og bord. Ta kontakt med din nærmeste butikk og spør oss om hva vi kan gjøre for deg på den store dagen. Våre faglærte og kreative blomsterdekoratører står klare til å hjelpe deg på veien mot din drømmedag.

bryllup-1.jpg
bryllup-2.jpg

Valgets kval!

Tidligere har det vært delikate blomster i hvitt, rosa eller ferskenfarger som har vært mest populært i brudebuketten. Peoner, Ranukler og Hortensia har vært favoritter i noen år, men nå ser vi at det også kommer sterkere farger og uttrykk i brudebukettene. Farger som burgunder, plomme, lilla og rødt velges av mange.
Fargepasteller – og da gjerne i kombinasjon med sukkulenter, eukalyptus og anemoner er også populært.

bryllupsplaner-kirke.jpg

Ta kontakt med din nærmeste butikk og spør oss om hva vi kan gjøre for deg på den store dagen.