Julegaver er hyggelig å få, og enda hyggeligere er det når de er lekkert pakket inn! En gave pakket inn med omtanke og som gjør litt ekstra ut av seg er ikke vanskelig å få til. er våre 5 tips til hva du kan gjøre for å få dine gaver til å skille seg ut.Under får du våre beste tips til dekorativ innpakning med naturlig vri. Samle familien til gaveverksted og la barna få være med på moroa.

5-tips-for-vakker-innpakking-1.jpg
5-tips-for-vakker-innpakking-2.jpg
  1. Velg en nøytral base

Ved å velge et gavepapir som en nøytralt, vil pynten på gaven gjøre mer ut av seg. Gå for gråpapir, eller gavepapir i beige eller duse toner. Et supert utgangspunkt for å legge til all mulig stilig julepynt!

  1. La det blomstre!

Å knytte blomster i båndet på gaven er superlekkert. En miks av roser og brudeslør er elegant og vakkert. Ellers er det kun fantasien som setter grenser her. Velg din favorittblomst og pynt i vei!

  1. Tilsett spiselig pynt

Ingenting sier jul som pepperkaker! De smaker godt - og dekorative er de også. Bind fast en hjemmelaget pepperkake i gaven, så kan den som får gaven nyte litt deilig pepperkake mens de pakker opp!

  1. Gavebånd

Her er mulighetene utallige, og det finnes masse fint rundt i butikkene! Å bruke en enkel hyssing gir en nostalgisk og naturlig look til gaven. Eller tenkt fargematching og gå for samme farge på bånd og blomst. Et bredt bånd kan også være stilig, og farger som pynter opp og sier jul er rødt, grønt, gull eller sølv. Ikke legg bånd på deg, slå deg løs med lekre gavebånd!

  1. Legg til naturelementer

Naturelementer som kongler, en kvast med gran eller eucalyptus er fint å knytte fast i gavebåndet for seg selv, eller i kombinasjon med blomster. Ekte, naturlig og stemningsfullt!

5-tips-for-vakker-innpakking-3.jpg
5-tips-for-vakker-innpakking-4.jpg

Lag egne blomsterdekorasjoner med våre “Lag selv-buketter”
Se hvordan du går frem her