Bestill blomster på døra
  • Bestill blomster på døra til deg selv eller noen du er glad i.
  • Vi tilbyr blomsterlevering i hele Norge. Trygt og enkelt.
  • Du kan bestille blomster på nett her eller via din lokale blomsterbutikk.
  • Vi leverer blomster til begravelse, bryllup og alle livets anledninger.
  • Velg blant et stort utvalg av blomstertyper.

Bestill blomster

Bestill og send blomster – spre glede! Unn deg selv eller noen du er glad i en sprudlende og fargerik bukett. Her kan du bestille blomster på nett. Du kan også bestille blomstene via din lokale blomsterbutikk.

Overrask noen med en gave på døra! Å sende blomster er synonymt med å spre glede. Alle må bli glad for en bukett med velduftende og fargerike blomster.

Det skal være enkelt og trygt å bestille blomster på døra. Vi i Floriss leverer blomster hver dag over hele landet. Fra mandag til lørdag kan du få friske roser, snittblomster, planter, blomsterdekorasjoner og kranser rett hjem.

Hos Floriss finner du et stort utvalg av blomstertyper, farger og fasonger. Vil du ha en bukett satt sammen spesielt for deg? Våre dyktige blomsterdekoratører hjelper deg gjerne.

Klikk her for å finne din lokale blomsterbutikk

Bestill blomster fra lokale butikker
Bestill blomster fra lokale butikker

Klikk her for å bestille blomster på nett 

Bestill blomster fra Interflora.no
Bestill blomster fra Interflora

Bestill blomster til alle anledninger

Floriss har blomster til begravelse, bryllup, dåp og alle livets anledninger. Ta en prat med oss om hva du ser for deg eller er ute etter. Våre dyktige blomsterdekoratører hjelper deg gjerne!

Og du? Det lønner seg og komme innom din næremeste Floriss-butikk på fredager. Da har vi nemlig Flower Friday! Flower Friday betyr blomsterfest.

Du finner et stort utvalg av masse herlige snittblomster til vasen, og vi gir deg 50% på annenhver bunt.  Sett sammen dine favoritter til en herlig bukett!

Les mer om vårt blomstrende utvalg her.