handlaget-av-vaar-blomsterdekorator-1-floriss-2023.jpg
handlaget-av-din-blomsterdekorator-floriss-2023.jpg

Dåp, konfirmasjon, bursdag, bryllup og begravelser – vi i Floriss er så heldige å få være der for mennesker gjennom hele livet, fra fødsel, via både vanlige og viktige dager, til livets slutt. Uansett om du ønsker en spesiell type bukett eller en annerledes blomsterdekorasjon er vi der for deg med vår blomstrende ekspertise!

Blomsterdekoratør – vi elsker håndlagede buketter

I Floriss er vi en gjeng dyktige blomsterdekoratører som er stolte av faget vårt og brenner for å hjelpe alle våre flotte kunder. Mange kaller det verdens vakreste yrke, når man er så heldig å jobbe med å lage pene ting folk blir glade av, og vi er enige! Hver dag lager vi hundrevis av buketter og blomsterdekorasjoner, men vi går aldri lei. Å være blomsterdekoratør innebærer å jobbe med alle regnbuens farger, ulike former og spennende uttrykk. Vi elsker å jobbe med blomster i de ulike sesongene og trylle fram spennende buketter både vinter, vår, sommer og høst. I våre butikker finner du alltid dagsferske buketter og dekorasjoner satt sammen ut ifra sesong. 
blomsterdekoratoer-vi-elsker-haandlagede-buketter-1-floriss-2023.jpg
blomsterdekoratoer-vi-elsker-haandlagede-buketter-2-floriss-2023.jpg

Blomsterdekorasjoner – festens midtpunkt

En blomsterdekorasjon er perfekt til pynt eller styling. Sett en lekker dekorasjon midt på bordet og la blomstene bli festens midtpunkt! For et spennende langbord til et bryllup, en konfirmasjon et event eller en fest, sett flere blomsterdekorasjoner i litt avstand til hverandre bortover bordet, det gir en fin helhet. Eller hva med å gi en blomsterdekorasjon i gave? Vi har friske, nylagde dekorasjoner i butikk, eller lager en unik dekorasjon på bestilling fra deg. 

blomsterdekorasjoner-festens-midtpunkt-1-floriss-2023.jpg
blomsterdekorasjoner-festens-midtpunkt-2-floriss-2023.jpg

Blomster til spesielle anledninger

Jobben vår som blomsterdekoratør er å gjøre deg som kunde fornøyd! Vi er vant til å jobbe med flotte kunder i alle aldre, og vi ser an deg som kunde og prøver alltid å forstå hva du er ute etter. Har du et spesielt ønske eller en anledning hvor du er usikker på hvilke blomster som passer best, så hjelper vi deg gjerne. Spør oss i butikk, uansett om du har et ønske til en stor eller liten feiring og lurer på hvilke blomster som passer best - vi gleder oss til å få din spesielle anledning til å blomstre!

blomster-til-spesielle-anledninger-1-floriss-2023.jpg
blomster-til-spesielle-anledninger-2-floriss-2023.jpg

Blomster til ulike anledninger

Blomster til bursdag 
Ønsker du å sende en blomst, se vårt utvalg i denne lenken 
  
Blomster til kondolanse 
Skal du sende en kondolansebukett så finner du utvalget her
 
Blomster til begravelse 
Ønsker du å bestille en krans i nettbutikken, se utvalget her

Blomster til bryllup 
Se et lite utvalg av årets brudebuketter i denne lenken

Blomster til nyfødt
Skal du sende en blomst til nyfødt, se vårt utvalg her 
 

blomster-til-ulike-anledninger-1-floriss-2023.jpg
blomster-til-ulike-anledninger-2-floriss-2023.jpg
blomster-til-ulike-anledninger-3-floriss-2023.jpg