Floriss Jærhagen – Blomster Jæren

Velkommen innom oss i Floriss Jærhagen.

Vi vet at hverdagen kan være hektisk, og det kan være lett å glemme en anledning, men ring oss så hjelper vi deg! Om du ikke trenger en anledning, men bare ønsker å glede noen, hjelper vi deg selvsagt med det også.

Vi har fagpersonell i alle våre butikker som har sin stolthet i blomster. Vi utfører derfor alt av blomster innen hverdagsblomster, dekorasjoner, festbinderi, brudebuketter og bårebuketter.

Vi legger vår stolthet i at du som kunde skal finne blomster med topp kvalitet hver eneste dag.
Vi har et rikt utvalg i både potteplaner og snittblomster. Våre flotte roser kommer fra Kenya, og vi er så sikker på at du blir fornøyd med kvaliteten at vi gir deg 7 dagers holdbarhetsgaranti. Spør om vårt rosekort! Du får 149,- i avslag på hver 6. bukett med roser som du kjøper hos oss.
Vi er lidenskapelig opptatt av vakre blomster. Ta kontakt om du trenger en hverdagsbukett eller om du ønsker noe helt spesielt til en viktig anledning. Vi leverer blomster lokalt, og formidler blomster til hele verden via Interflora.

Alle som ønsker å kjøpe blomster på Jæren er hjertelig velkommen til vår flotte blomsterbutikk!

Bestill blomster: 51 42 88 00
E-post: jaerhagen@floriss.no

Jærhagen Amfi
Solavegen 25, 4352 Kleppe
Kjørebeskrivelse

Åpningstider:
10-20 (18)

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

roser røde
Roser garanti levering bestill
rosekort bestill roser klippekort