Blomster fra Floriss Fornebu

Floriss Fornebu finner du på det nye og spennende senteret Fornebu S! Vi legger stor vekt på blomster av beste kvalitet, faglig dyktighet og en butikk som er spennende for deg som kunde å handle i. Det skal være en god opplevelse å besøke butikken vår, derfor er vi veldig opptatt at du som kunde skal føle at du blir tatt godt vare på! Vi er stolte av faget vårt og er utdannede blomsterdekoratører med bred erfaring innen brudebinderi, sorg/begravelse, bedriftsleveranser og selskaper. Vi har en stor lidenskap for planter, så her finner du alltid noe nytt og spennende enten du skal freshe opp hjemme, eller gi bort en lekker gave 🙂

Vi elsker også å lage vakre buketter, så kom gjerne innom hvis du trenger noe fint til helgen – eller en helt vanlig hverdag! Vi samarbeider også med våre avdelinger på Floriss Aker Brygge og Floriss Tjuvholmen. Velkommen skal du være !

Bestill blomster: 67 55 06 00
E-post: fornebu@floriss.no

Fornebu-S
Snarøyaveien 55, 1364 Fornebu
Kjørebeskrivelse

Åpningstider:
10 - 20 (09 -18)

Vi leverer blomster til:
Bærum, Oslo og Akerhus, Brekkestua, Stabekk, Lysaker, Fornebu, Ullern, Eiksmarka, Kolsås, Bogstad, Vækerø, Røa.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

roser bukett hvite rosa
Roser garanti best
roser kort levering