Snittblomster og frodige buketter er selvskrevne innslag på 17.mai (og en ypperlig vertinnegave). Hvis du i tillegg topper festantrekket med en sommerlig blomsterkrans, er du mer enn klar for en vellykket feiring. Hos Floriss finner du et stort utvalg snittblomster til nasjonaldagen. Vi har noe for enhver smak – enten du liker det klassisk eller tradisjonelt.

Bestill blomster til 17. mai

17-mai-blomsterbuketter-1.jpg
17-mai-buketter-2.jpg

Snittblomster i flaggets farger

Blomster i rødt, hvitt og blått hører selvsagt hjemme på nasjonaldagen, men det er like fullt lov å leke seg med mulighetene. Med vårt store utvalg av snittblomster kan du sette sammen dine egne buketter og dekorasjoner. Kanskje finner du den perfekte kombinasjonen blant riddersporer, levkøyer, peoner, roser og lisianthus? Sammen med små flagg og silkebånd blir uttrykket komplett.

Her er 6 kombinasjoner du kan prøve:

  • Germini, brudeslør og tanacetum
  • Hvit og blå hortensia
  • Røde Germini og brudeslør
  • Hvite Germini og brudeslør
  • Hvite peoner og levkøyer
  • Upper Class-roser og Athena
snittblomster-i-flaggets-farger-germini-brudesloer-tanacetum-17mai.jpg
snittblomster-i-flaggets-farger-hortensia.jpg
snittblomster-i-flaggets-farger-germini-brudesloer-17mai-bukett.jpg
snittblomster-i-flaggets-farger-bordekning-17mai.jpg
snittblomster-i-flaggets-farger-peoner-levkoyer-og-brudeslor.jpg
snittblomster-i-flaggets-farger-roser.jpg

Lag din egen 17.mai-krans

Drømmer du om blomster i håret på den store dagen? Da er våre blomsterkrans-buketter perfekte for deg. De inneholder søte blomster og utstyr til å binde din helt egne sommerdrøm.

Les: Lag din egen blomsterkrans til 17. mai

17-mai-kranser-og-buketter.jpg
17-mai-krans.jpg

Ferdige buketter til 17. mai

Synes du det er vanskelig å velge? Vi har også et rikt utvalg ferdige buketter i alle slags varianter til den store dagen. Et godt tips er å sette flere buketter sammen på festbordet – på den måten blir uttrykket ekstra fyldig og feststemt. Vil du ha noe helt spesielt til nasjonaldagen, står våre blomsterdekoratører klare til å hjelpe deg.

Bestill blomster på døren

17-mai-borddekking-1.jpg
17-mai-borddekking-2.jpg

Pynt festbordet

Det beste med blomster er at det ikke finnes noen regler – du kan leke deg med ulike fasonger og farger. Du kan for eksempel pynte utelukkende med hvite skjønnheter, som brudeslør eller mathioa, og supplere med norske flagg. 

Eller hva med å kombinere røde germini og langstilkede delphinium med hvite silkebånd? Et annet alternativ er å pynte med vårblomster i duse pastellfarger. Kanskje en bukett brudeslør i alle regnbuens farger er det som skal til for å gi deg feststemning. 

Les: Slik pynter du bordet til 17. mai