Disse rosene skiller seg fra de tradisjonelle langstilkede rosene. Duftrosene dufter litt ekstra godt, og grenrosene er mindre enn de vanlige rosene og det er mange små roser på samme stilk.

hvite-rosa-duftroser-i-bukett.jpg
hvite-rosa-duftroser.jpg

Duftroser

Ønsker du deg noen helt spesielle roser, er våre O’Hara roser det perfekte valget. O’Hara er vakre duftroser med et helt spesielt vakkert utseende. De har store fylte rosehoder og springer ut på en helt fantastisk måte, samtidig som de dufter helt himmelsk. Ikke rart denne rosen er en favoritt i brudebuketten, derfor har de også kallenavnet; bruderoser. Duftrosene er kanskje ikke like holdbare som våre andre rosesorter, men desto enda vakrere. Et godt tips er å kutte duftrosene helt korte og sette de i små glassvaser, perfekt på badet og for eksempel som dekor til hver kuvert på festbordet.

hvite-duftroser-i-kurv.jpg
hvite-rosa-duftroser-i-vase.jpg
hvite-rosa-duftroser-oppsats.jpg

Våre O’Hara roser kommer i fargene rosa og hvite, Pink O’Hara og White O’Hara, vi selger de i buketter av 5 stk i hver bunt. O’Hara rosene har fått sitt navn etter den kjente amerikanske poeten, Frank O’Hara (1926-1966) som skrev dikt hvor han brukte roser som et uttrykk for følelser.

lilla-rosa-hvite-duftrose.jpg
oransje-rosa-duftrose-bukett.jpg
oppsats-oransje-rosa-lilla-roser.jpg

Grenroser

Med alle sine små grener fylt med små roser, er grenroser de søteste av alle rosevariantene våre. Så hva er vel mer romantisk enn en stor bukett grenroser?

grenrose-krans-rosa.jpg
rosa-grenrose-krans.jpg
rosa-oransje-grenrose-krans.jpg

Med sine små roser passer grenrosene perfekt til å lage blomsterkranser og dekorasjoner.

kasse-hvite-rosa-roser.jpg
rosegaranti_floriss.jpg
oransje-rosa-roser-pa-bord.jpg

I Floriss har vi grenroser i mange forskjellige farger. Våre mest populære er grenroser er hvite ‘Snow Flake’, fersken fargede ‘Sweet Sarah’, lilla ‘Ocean Micado’, orange ‘Orange Babe’, og rosa ‘Eileen’.

Unn deg en velduftende bukett roser og la hverdagen eller helgen bli litt mer en dans på roser 🙂