Blomsterkrans i håret er perfekt til sommerfesten!

Hva er vel mer perfekt tilbehør på sommerfesten enn en selvlaget blomsterkrans? -en blomsterkrans i håret gir deg garantert masse komplimenter. At du har laget den helt selv, blir i hvert fall en snakkis. Kjøp vår «Blomsterkransbukett» og følg tipsene under, så garanterer vi deg at du klarer å binde din egen vakre blomsterkrans. Ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro, vi viser deg hvordan 🙂

floriss-blomsterkrans-med-roser.jpg
floriss-blomsterkrans-2.jpg

For å lage blomsterkrans trenger du:

 • 1 stk Floriss Blomsterkransbukett.
 • 4 stk ståltrådstrenger.
 • 1 rull blomstertape.
 • 1 rull tynn ståltråd.
 • Blomsterkniv/ saks.

De fire ståltrådene trenger du for å lage selve basisen til kransen. Floratapen gjør det enklere å feste blomstene på kransen. Den tynne ståltråden bruker du til å feste blomstene på kransen.

Slik binder du din egen blomsterkrans:

floriss-blomsterkrans-8.jpg
floriss-blomsterkrans-7.jpg
floriss-blomsterkrans-6.jpg
floriss-blomsterkrans-5.jpg
floriss-blomsterkrans-4.jpg
floriss-blomsterkrans-3.jpg
 
 
 
 1. Kjøp én eller flere blomsterkransbuketter.
 2. Kutt/klipp alle blomstene og det grønne, slik at de får små stilker på ca 4-5 cm. Bruk alt, også små knupper, det lager enda mer liv i blomsterkransen om blomstene er i forskjellige stadier.
 3. Ta to ståltråd strenger i hver hånd og snurr de sammen, slik at du får en lengde som er litt lenger enn rundt hodet ditt.
 4. Lag en løkke i den ene enden, dette blir låsen på kransen.
 5. Snurr på blomstertape rundt hele ståltråden.
 6. Start i enden med løkken, og fest den tynne ståltrådrullen her. Legg den første blomsten på løkken og fest med den tynne ståltrådrullen ved å snurre nedover langs stilken.
 7. Legg på flere blomster og grønt videre nedover på samme måte. Husk at du bare trenger blomster på en side av kransen, så pass på at alle blomstene blir festet på samme side.
 8. Når du har festet blomster på hele kransen fester du enden av ståltråden inn i løkken.
 9. Gratulerer du har laget din egen blomsterkrans!