Finnes det noen blomst i verden som passer bedre til alle anledninger enn roser? Neppe! Roser er fine både i glede og sorg, om det er bursdag, til innflytningsfest, som vertinnegave, for kondolanse, som romantisk gave, på merkedager, i dåp, til konfirmasjon eller i bryllup. 

festroser-holdbare-roser-i-vase.jpg
/alt-om-vaar-rosegaranti

Holdbare roser

Når du gir en blomstergave er det viktig at de som mottar rosene er fornøyde, og du ønsker gjerne at de skal kunne ha rosene lenge. Gode nyheter- våre roser har en fantastisk holdbarhet! Vi er faktisk så sikre på vår rosekvalitet at vi gir deg hele 7 dagers rosegaranti. Festrosene er like holdbare som våre andre Floriss-roser, så derfor får du selvsagt også 7-dagers rosegaranti på disse rosene.
 

festroser-rosebuketten.jpg
festroser-rosebuketten-2.jpg

Festrose-buketten

Festroser er vår gladeste rosebukett, den selges i buketter med flere forskjellige rosefarger og er 40 centimeter lange. Festrose-buketten består av 15 roser i herlige pastell farger eller glade og fargerike roser. Fargekombinasjonene varierer etter sesong, noe som gjør dem til et godt valg for alle som ønsker en dekorativ bukett. Dersom du vil ha andre blomster sammen med rosene, hjelper våre dyktige blomsterdekoratører deg med å lage en ekstra fin bukett!

Rosetips! Festroser kan deles opp i flere små vaser på festbordet, bland de gjerne med litt strå, brudeslør og grønt og festen kan starte.

 

festrose-buketten-1.jpg
festrose-buketten-2.jpg
festrose-buketten-3.jpg
.

Stell av roser:

  • Vask vasen nøye med klorin.
  • Bruk en ren og skarp kniv, rose- eller tapetkniv.
  • Fjern blader som kommer i vannet. Snitt stilken ved å skjære langsgående, på skrått.
  • Fyll vasen med kaldt vann.
  • Bruk alltid holdbarhetsmiddel i vannet.
  • Sett rosene kjølig om natten, da varer de lenger.
  • Unngå direkte sollys.

NB!
Benytter du vårt rosekort gir vi deg 229,- i rabatt på ditt 6. rosekjøp!

festroser-stell-av-roser.jpg
festroser-stell-av-roser-henger-i-kurv-paa-doer.jpg