Det er ikke enkelt å bestemme seg for brudebukett. Valgmulighetene er mange, så vårt beste tips er: rådfør deg med en blomsterdekoratør. Våre dyktige fagfolk hjelper deg og sette sammen din drømmebukett. Ta turen innom din nærmeste Floriss, så hjelper vi deg videre.

Finn din nærmeste butikk

finn-din-perfekte-brudebukett-1-floriss-2022.jpg
finn-din-perfekte-brudebukett-2-floriss-2022.jpg

Brudebukett – dette bør du tenke på

Det viktigste er at brudebuketten gjenspeiler hvem du er, utseendet ditt – og ikke minst – står i stil til brudekjolen og temaet dere har valgt for dagen. Tenk gjennom hvilke farger og blomster du liker fra før, hvilke kombinasjoner som gir deg en god følelse, og ta med deg et bilde av brudekjolen når du kommer innom oss. Vi tar hensyn til sesong og lokasjon, og sørger for at blomstene understreker stemningen dere er ute etter i bryllupet.

finn-din-perfekte-brudebukett-3-floriss-2022.jpg
finn-din-perfekte-brudebukett-4-floriss-2022.jpg

Ulike stiler på brudebuketten

De stramme, klassiske brudebukettene er fremdeles populære, men stadig flere ønsker et villere og mer tilfeldig preg på oppsettet. Rufsete, naturlig og bohemsk er stikkord som går igjen. Bukettene er ofte asymmetriske og inneholder mye grønt og naturlige elementer som strå og tørkede blader.

Les også:  Blomster til bryllup

finn-din-perfekte-brudebukett-5-floriss-2022.jpg
finn-din-perfekte-brudebukett-6-floriss-2022.jpg

Fargevalg og sesong

Roser og peoner er gjengangere i brudebuketter år etter år. Tidligere var det mest vanlig å gå for en lys og lett fargepalett i for eksempel hvitt, lilla og rosa. Nå ser vi at stadig flere ønsker seg dypere farger som burgunder og oransje. Sterke farger gjør seg godt på bilder, så det kan være verdt å ha i bakhodet når du velger bukett. Husk også at mange av de mest populære bryllupsblomstene, som peoner, dahlia og liljekonvall, har en svært kort sesong på sommeren.

Les også: Søte brudepiker og brudesvenner

finn-din-perfekte-brudebukett-7-floriss-2022.jpg
finn-din-perfekte-brudebukett-8-floriss-2022.jpg