Floriss Bjørkelangen er din lokale blomsterbutikk på Bjørkelangen. Florissbutikken ligger på AMFI Bjørkelangen som er et nytt, moderne kjøpesenter med rundt 20 butikker inkludert vår flotte blomsterbutikk, Senteret ligger midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. 

Hos Floriss Bjørkelangen har vi et stort utvalg av blomster og planter. Vi er spesielt kjent for våre vakre roser. Våre Florissroser har så god holbarhet av vi gir Norges beste holdbarhetsgaranti på roser, hele 7 dager. Om rosene ikke skulle holde, ta dem med tilbake til oss i butikken sammen med kvitteringen, så erstatter vi dem.

Vi på Floriss Bjørkelangen er opptatt av at du skal føle deg trygg når du bestiller blomster til begravelse eller til en annen bestemt anledning. Vi leverer blomster til bryllup, begravelse, konfirmasjon, bursdag og andre anledninger. I tillegg har vi alltid et godt utvalg av friske blomsterdekorasjoner og buketter i sesongens vakre farger for salg i butikken. Hos oss finner du også et utvalg spennende grønne planter og flere gode tilbud på blomster hver uke.

Vi jentene hos Floriss Bjørkelangen gleder oss til å se deg i vår nye flotte blomsterbutikk!

Ønsker du å sende blomster til Bjørkelangen?
Vi leverer blomster til:

Bjørkelangen, Aurskog, Løken, Setskog, Hemnes, Rømskog