floriss-floragram-stor-bukett.jpg
floriss-floragram-merke.jpg

Gled noen - bestill blomster

Det finnes mange anledninger for å gi andre en hyggelig overraskelse. Kanskje noen du kjenner har giftet seg, fått barn, noen har bursdag, det er en konfirmant i huset, du har lyst til å gi en gave til din kjære eller vil ønske en venn god sommer? Mange feiringer og øyeblikk i livet passer perfekt til å gi bort en blomsterbukett. Eller til livets tyngre øyeblikk, om noen har gått bort, blitt syke, har møtt motgang eller trenger litt støtte. En bukett kan være en fin glede i en hverdag med motgang.

floriss-floragram-peoner-alstromeria-brudesloer-straa.jpg
floriss-floragram-vase-med-roser.jpg
floriss-floragram-blomsterkrans-blomsterkransbukett.jpg

Floriss Floragram

Uansett anledning, en blomstrende hilsen er en fin overraskelse. Om du ikke har tid eller mulighet til å få gitt blomstene selv er Floriss Floragram en perfekt løsning. I tillegg er det kanskje faktisk ekstra stas å få blomster levert - når du minst venter det. I samarbeid med Interflora kan du sende blomster med Floriss Floragram. 

floriss-floragram-krysantemum.jpg
floriss-floragram-germini.jpg

Send til Norge eller til utlandet

Men, kanskje ønsker du å sende blomstene til en person som bor på andre siden av landet, eller kanskje har du lyst til å sende til en person som ikke bor i Norge? I samarbeid med Interflora leverer vi blomsterbuketter til hele Norge - og også til hele verden! Om det ikke finnes en Floriss-butikk på det stedet du ønsker å sende en blomst, så formidler vi blomstene via Floragram. 

Hva venter du på? Gled en du er glad i – bestill blomster!