Endelig er helgen her; det eneste som mangler er friske blomster i vasen. Flower Friday hos Floriss er ukas blomstrende høydepunkt, og en perfekt anledning til å gjøre noe fint for deg selv eller noen du er glad i. Kom innom din nærmeste butikk og plukk med deg en håndlaget fredagsbukett til 399,- eller sett sammen dine egne favoritter fra vårt bugnende utvalg. 

flower-friday-1.jpg
flower-friday-4.jpg

Sett stemningen

Fredagsbuketten er laget av våre dyktige blomsterdekoratører. Resultatet blir virkelig flott når de får utfolde seg med det beste sesongen har å by på av blomster og grønt. Hver fredag kan du se frem til å plukke med deg en ny bukett; klar til å pryde vasen hjemme hos deg selv eller noen som fortjener en fin start på helgen. Det perfekte lille fredagsritualet, spør du oss.
 

flower-friday-3.jpg
flower-friday-2-emblem-rosa-bakgrunn.jpg

Skap glede

Det er liten tvil om at friske blomster gjør underverker for både interiør og humør. En ferdig fredagsbukett er perfekt for deg som vil starte helgen på best mulig vis eller er på leting etter en gave som garantert skaper glede. Uansett anledning slår det aldri feil med blomster! Bursdag, jubileum, innflytningsfest, egenpleie… Si det med vakre farger og deilig duft. 
 

flower-friday-5.jpg
flower-friday-6.jpg

Vær kreativ

Vi har alltid et stort utvalg av ferdiglagde buketter og oppsatser, så mulighetene er mange. Det er heller ikke noe i veien for å la kreativiteten blomstre og sette sammen din egen bukett. Enten du er på vei hjem fra jobb, skal hente i barnehagen eller rett på fest – kom innom oss og nyt synet og duften av friske blomster – så lager vi en god start på helgen sammen.

Den gode fredagsfølelsen starter hos din nærmeste Floriss. Håper vi sees! 

flower-friday-7.jpg
flower-friday-8.jpg