Blomster hører hjemme på morsdagen, er du ikke enig? Hos oss i Floriss kan du velge blant nydelige ferdigbuketter, sette sammen dine egne favoritter fra blomstertorget eller få hjelp av en av våre dyktige blomsterdekoratører. Blomster har gledegaranti; uansett hvilket alternativ du velger.

Bestill blomster på døren 

morsdag-2022-anemoner-ranunkler-brudesloer-dsc1112-floriss.jpg
morsdag-2022-roser-morsdag-dsc9507-floriss.jpg

Si det med roser

En bugnende rosebukett på frokostbordet… En velduftende, fargerik overraskelse på døren… Roser slår aldri feil og vi har dem i alle farger og former. Se hvilke varianter du kan velge mellom her

morsdag-2022-roser-045-floriss.jpg
morsdag-2022-ranli-ranveig-morsdag-roser-floriss.jpg

La bordet blomstre

Dekk et bord til ære for mor. I år lar vi festroser i sarte farger spille hovedrollen. Bruk en hvit eller farget linduk som base – og la gjerne serviset være nøytralt. På den måten kommer de elegante rosene virkelig til sin rett. 

Plasser vaser i forskjellige størrelser midt på bordet. Fyll dem med festroser og suppler med brudeslør for å understreke det yndige uttrykket. 

Les også: Slik pynter du bordet på morsdagen

Mellom og på siden av blomstene setter du levende lys; aller helst hvite kronelys. Vi har pyntet med messingfargede lysholdere i ulike høyder. 

Tips! Legg et par roser og litt brudeslør i et eggeglass på hver kuvert. På den måten skaper du ekstra spill i borddekorasjonen. 

Les også: Romantiske brudeslør

morsdag-2022-morsdagsbord-img-0783-floriss.jpg
morsdag-2022-morsdagsbord-img-0730-floriss.jpg

Kreativ innpakning

Lyst til å gjøre deg flid med gaveinnpakningen? Til morsdagen foretrekker vi et florlett og vårlig uttrykk. Bruk gråpapir, ensfarget gavepapir eller papir med blomstermønster som base. Knyt et gavebånd rundt og fest blomster i sløyfen. 

Du kan for eksempel bruke eucalyptus, krysantemum, nelliker og brudeslør. Vi synes det er ekstra fint når fargene på gavepapir og bånd går igjen i blomstene, men det er smak og behag. Lek deg med kombinasjonene!

morsdag-2022-innpakning-img-9638-floriss.jpg
morsdag-2022-innpakning-img-9751-floriss.jpg