Ildtoppen er et perfekt valg for deg som ønsker en holdbar og fargerik påskeblomst som gir glede i lang tid!

Gul ildtopp – perfekt for en travel påske

Ønsker du en holdbar påskeplante som kan vare gjennom hele påsken? Da er gul ildtopp et perfekt valg! Ildtoppen, også kalt Roseflower, er en potteplante som ikke krever mye stell. Den trives med å tørke lett mellom hver vanning, noe som gjør den ideell for travle perioder eller ferier.

Gul ildtopp
Gul ildtopp

Et blikkfang i stuen

Ildtoppen stammer fra Madagaskar og Sør-Afrika og tilhører bergknappfamilien. Med sine tette klaser av blomster i en varm, gyllen gulfarge, blir den lett et blikkfang i stuen. Ildtoppen passer perfekt inn i ethvert interiør, og skaper en herlig vårstemning.

En robust plante for alle

Ildtoppen er en robust plante som tåler mye. Den trives best i et lyst rom, men tåler også litt skygge. Den bør ikke stå i direkte sollys, da dette kan føre til at bladene blir svidd. Ildtoppen tåler ikke frost, så hvis du har den ute, må du ta den inn om temperaturen faller under 5 grader.

Gul og oransje ildtopp
Gul og oransje ildtopp

Hvorfor velge ildtopp?

  • Holdbarhet: Ildtoppen trives med å tørke lett mellom hver vanning, noe som gjør den til en ideell plante for travle perioder eller ferier. Den kan vare i flere uker med riktig stell!
  • Fargerik: Ildtoppen blomstrer i et bredt spekter av farger, inkludert den klassiske gule fargen som er perfekt for påske. Den kan gi et friskt pust til ethvert interiør.
  • Robust: Ildtoppen er en robust plante som tåler mye. Den trives best i et lyst rom, men tåler også litt skygge. Den tåler ikke frost, men kan tas inn når minusgradene kryper på.
  • Enkel å stelle: Ildtoppen krever minimalt med stell. Du trenger bare å vanne den regelmessig og fjerne visne blomster fortløpende.
Oransje ildtopp
Hvit ildtopp

Finn din ildtopp hos Floriss

Besøk din nærmeste Floriss-butikk og la deg inspirere av vårt utvalg av ildtopper! Vi tilbyr ildtopper i ulike størrelser og farger. Våre dyktige blomsterdekoratører hjelper deg gjerne med å velge den perfekte ildtoppen for ditt hjem.

Tips for å holde ildtoppen frisk:

  • Vann ildtoppen regelmessig, la den tørke lett mellom hver vanning.
  • Plasser ildtoppen i et lyst rom, unngå direkte sollys.
  • Tilsett litt blomsternæring i vannet en gang i måneden.
  • Fjern visne blomster fortløpende.

Med riktig stell kan ildtoppen gi deg glede i lang tid!