Roser er en klassiker som passer til alle julens anledninger. De beriker ventetiden, pynter opp jule- og nyttårsbordet og gleder enhver som får dem i gave. Hos din nærmeste Floriss kan du velge og vrake i et stort utvalg med Norges beste og lengste rosegaranti på hele syv dager.

favorittroser-upper-class-roede-dsc4495-floriss.jpg
julens-vakreste-roser-7-dagers-garanti-floriss.jpg

Upper Class

Upper Class er våre fineste røde roser; langstilkede og med store, dyprøde blomsterhoder. Det perfekte valget for deg som ønsker det lille ekstra til jul! Her får du tips til hvordan du kan dekorere julebordet med våre fineste røde roser. 

Favorittroser

Navnet sier vel alt; vi får ikke nok av disse elegante rosene som blir et midtpunkt uansett hvor du velger å plassere dem. Våre Favorittroser er et ypperlig valg for deg som vil ha en klassisk julebukett – til deg selv eller noen du er glad i.  

Festroser

Våre populære og fargesterke Festroser selges i buketter med 15 roser i sesongens fargepalett. Til jul er de selvsagt røde og hvite. Festroser passer til det meste; enten du velger å samle dem i overdådige buketter eller fordele dem utover festbordet. 

Bestill blomster på døren

roede-roser-jul-1-floriss.jpg
roser-hvite-2-floriss.jpg
roede-og-hvite-roser-3-floriss.jpg

Roser til bords

Uansett om du velger deg upper class, festroser eller favorittroser, har du et godt utgangspunkt for å sette farge på ventetiden, julebordet, romjulen og nyttårshelgen. Vi har lagt vår elsk på den klassiske kombinasjonen av røde roser og grønt når vi skal dekke til fest. Lag et grønt girlander av grønne grener og ilex og fordel rosene utover, samle dem i en bukett på midten – eller best av alt – begge deler! 

Les også: Røde roser til alle julens anledninger

 

Julerose

Julerose (helleborus) er egentlig en staude som kan overvintre i hagen, men de siste årene har den blitt populær å ha innendørs. Det er ikke rart, for det er virkelig julens søteste potteplante! Gi den moderat med vann, plasser den lyst og ikke for varmt, så skal du se at den står seg godt gjennom hele julen og vel så det. Fordi juleroser tåler noen minusgrader, kan du også sette dem ved inngangspartiet sammen med litt julepynt og belysning. Når våren kommer er det tid for utplanting i hagen. 

roser-grenroser-eucalyptus-eukalyptus-borddekning-img-6399-floriss.jpg
roser-grenroser-eucalyptus-eukalyptus-borddekningimg-6388-floriss.jpg
roser-grenroser-eucalyptus-eukalyptus-borddekning-4-floriss.jpg
roser-grenroser-eucalyptus-eukalyptus-borddekning-5-floriss.jpg
roser-grenroser-eucalyptus-eukalyptus-borddekning-7-floriss.jpg

Slik får du avskårne roser til å vare hele julen

  • Vask vasen nøye med klorin
  • Bruk en ren og skarp kniv – fjern blader som ville kommet i vannet
  • Snitt stilken langsgående, på skrått nedover
  • Fyll vasen med kaldt vann – bruk alltid holdbarhetsmiddel
  • Sett rosene kjølig om natten
  • Unngå direkte sollys