Et navn som oser av kjærlighet og kvalitet

Vi kan takke romerske Flora og greske Khloriss for det klingende navnet vårt! De to blomstergudinnenes lidenskap for blomster har helt tydelig smittet over på oss som jobber i Floriss. Vi har nemlig bare én ting på hjernen: blomster, blomster, blomster! Hvordan velge dem ut, hvordan sette dem sammen, hvordan få dem til å leve lengst mulig og ta seg best mulig ut. For blomsterelskere er kun det aller beste godt nok. Derfor legger vi like mye tid ned i å finne gode leverandører, som vi bruker på stell og dekorasjoner og salg.

Blomsteroppsats til alle anledninger
Rosa peoner
Roser

Bærekraftig handel er viktig for oss. Det er ikke bare all verdens vekster som skal ha det bra, men menneskene som produserer og leverer dem også. Når blomster og planter tilslutt ankommer en av våre mange butikker, begynner jobben med å ta vare på dem og spre vår kunnskap videre til kundene våre. Spør oss om alt du lurer på! Vi vet hvilke dekorasjoner som passer til livets mange anledninger, hvor orkideer trives best, hvor mye vann en grønn plante skal ha, hvor lite stell en sukkulent trenger og ikke minst: hva som skal til for å gi akkurat din bukett et langt liv.

Hvite roser og peoner
Grønne planter
Roser i alle farger

Franchisetaker?

Vi i Floriss er opptatt av at det skal lønne seg å drive blomsterbutikk. Floriss ønsker flere dyktige butikkeiere velkommen inn i et profesjonelt kjedesamarbeid.
Les mer om franchise her

Jobbe i Floriss?

Med nesten 100 butikker over hele landet er Floriss en god og sikker arbeidsplass. Ønsker du jobb innen blomster bør du ta en titt på ledige stillinger i Floriss-kjeden. Se våre ledige stillinger her

Våre ansatte

Thor Egil Grønnern
Daglig leder

Mobil +47 90 51 85 13.
Send e-post

Ernst Gunnestad
Butikkutvikling og drift

Mobil +47 91 51 29 80.
Send e-post

Marianne Holtet
Produktsjef og SoMe ansvarlig

Mobil +47 90 68 78 88.
Send e-post

Bent Fyrand
Controller

Mobil +47 91 62 35 03.
Send e-post

Siri Sando
Administrasjon og markedskoordinator

Mobil +47 93 69 20 93.
Send e-post