Phalaenopsis Orkidé

Eksotisk blomst i glade farger
Phalaenopsis er en av våre mest elegante blomster, med sin fløyelsaktige og sommerfuglformede blomster på lange slanke stilker. Vi elsker våre fargeglade Phalaenopsis orkideer, og stadig vekk dukker det opp nye herlige fargenyanser.

Orkidéer som er naturlig dyrket
Vår Phalaenopsis orkideprodusent er sertifisert av “Fair flower fair plants”, noe som betyr at de imøtekommer de høyeste kravene internasjonalt for å ivareta både miljø og arbeidstakere, gjennom blant annet sikkerhet på arbeidsplassen, hygiene og arbeidsmiljø.

Ved naturlig dyrking brukes ikke kjemiske plantevernmidler, men levende organismer for å hindre angrep av skadegjørere. Phalaenopsis orkideprodusenten vår genererer sin egen elektrisitet og distributerer også strøm til 3000 husstander hvert år. Plantene vannes ved hjelp av regnvann, som også resirkuleres etter bruk, og de kildesorterer sitt eget avfall.

Vi elsker orkidéer! Hver uke selger vi tusenvis av disse vakre og holdbare orkidéene.
Phalaenopsis orkidéer i glade farger får du på kampanje hos Floriss i uke 17-18.

Plant gjerne også orkidéene dine i glassvaser. Vakkert å se på -og orkidéens røtter elsker dessuten lys. Bruk egen orkidé barkjord, og dusj gjerne røttene lett et par ganger i uken. Orkideer er nemlig opprinnelig tropiske planter fra regnskogen som vokser i trærne.

Klipper du av en orkidégren og setter den i en vase står den lenge!

Kampanjefilm Phalaenopsis orkidé

Tilbud Phalaenopsis orkidé

Kineserne var de første orkidédyrkerne. Allerede for et par tusen år siden anvendte de orkidéer til rituale formål ved fester og høytider. Oppdagelsesreisende startet med import av orkideer til Europa på siste halvdel av 700 tallet.

Orkidé deg! Orkidéer passer i alle rom; på kjøkkenbenken, i stua, på badet og på soverommet 🙂

Stell av Phalaenopsis:

  • Plasseres lyst, men ikke i direkte sol.
  • Den trives i en temperatur på 15-25 grader.
  • Pass på at den ikke plasseres i nærheten av en varmekilde.
  • Hold orkideen under rennende vann i vasken en gang i uken.

La orkideen renne av seg før du setter den tilbake i pyntepotten.

Pass på at orkideen ikke blir stående med røttene sine i vann.