Skap en søt ramme rundt feiringen med roser og brudeslør.

Det går sakte, men sikkert mot vår, så hva passer vel bedre enn å pynte bordet med søte brudeslør og roser i trendy pastellfarger? Pudderrosa og sarte lillatoner i kombinasjon med hvitt og grønt lager en søt ramme rundt morsdagen. Ta en titt på fremgangsmåten under og la deg inspirere! 

Les også: Gled mamma med blomster på morsdag 

morsdagsbord-1-floriss.jpg
morsdagsbord-2-floriss.jpg

Velg et vårlig fargetema

Finn fram vaser i forskjellige størrelser og spre dem utover midten av bordet. Lag en rett linje eller velg et mer tilfeldig uttrykk – alt ettersom hva du foretrekker. Vi har brukt lys lilla glassvaser i kombinasjon med en syrinfarget duk. Ved å kombinere forskjellige nyanser av samme fargetone, skaper du et ryddig og behagelig uttrykk. 

morsdagsbord-5-floriss.jpg
morsdagsbord-6-floriss.jpg

Elegante roser, romantiske brudeslør

Vasene fyller du med elegante festroser og romantiske brudeslør. Noen buketter kan du gjøre store og fyldige, andre litt mindre. Legg spesielt merke til de søte bordkortene, som du lager ved å fylle et eggeglass med en vakker rose og litt brudeslør og feste en navnelapp til. Til ære for mamma synes vi det er på sin plass å dra på litt ekstra med gullbestikk og messinglysestaker innimellom de søte blomsterbukettene. 

Nyhet! Nå får du kjøpt rosa brudeslør hos oss. De er ikke farget rosa, men dyrket fram på den måten.

 

morsdagsbord-3-floriss.jpg
morsdagsbord-4-floriss.jpg

Elegante roser, romantiske brudeslør

Trenger du mer inspirasjon til borddekkingen? Ta turen innom din nærmeste Floriss for gode råd og veiledning til denne og alle andre små og store anledninger. Husk at du også kan bestille blomster til morsdagen levert på døren til mor, bestemor, svigermor, søster, venninne… En du synes fortjener en hyggelig blomsterhilsen! 

Bestill blomster til morsdag