Skap romantisk stemning med røde roser

På valentinsdagen, selve kjærlighetens dag, er det røde roser som gjelder. Overrask din kjære med en romantisk middag – og la rosene spille hovedrollen. Hos oss i Floriss får du kjøpt roser i alle størrelser og varianter. 

På valentinsdagen synes vi det passer ekstra godt med små, søte grenroser og våre populære Upper Class-roser; med sin nydelige dyprøde farge. Under viser vi deg to ulike måter du kan pynte bordet på. 

Les også: Blomster til valentinsdagen

bordekking-valentine-1.jpg
bordekking-valentine-2.jpg

Enkelt og klassisk

Dekk bordet med hvit duk og linservietter, et klassisk servise og nøytrale glass. Sett sammen en fyldig bukett med røde roser, rosa alstroemeria og eucalyptus. Sett den i en vase midt på bordet, strø roseblader rundt på bordet og tenn levende lys. Vipps – den romantiske lista er lagt. 

Se mer blomsterinspirasjon her

bordekking-valentine-7.jpg
bordekking-valentine-8.jpg
bordekking-valentine-9.jpg

Med roser i sentrum

Dekk bordet med hvit duk og linservietter, et klassisk servise og nøytrale glass. I midten lager du en vakker blomsterdekorasjon av røde roser, brudeslør, rose alstroemeria og litt grønt som vist på bildet. Ta gjerne turen innom din nærmeste Floriss for gode tips og veiledning til hvordan du går fram. I midten av dekorasjonen setter du en lysholder i farget glass. 

Deretter strør du roseblader rundt på bordet. Mer romantisk blir det vel knapt? Du kan også bestille en ferdig borddekorasjon av en av våre dyktige blomsterdekoratører; bare husk å være ute i god tid. 

Kontakt din nærmeste Floriss 

 

bordekking-valentine-3.jpg
bordekking-valentine-4.jpg

Bestill blomster til valentinsdagen

Valentinsdagen er en ypperlig anledning til å glede noen som fortjener det. I nettbutikken eller hos din nærmeste Floriss kan du bestille roser og andre skjønne buketter som leveres på døren. Husk at det lønner seg å være ute i god tid; valentinsdagen er en travel dag for oss som sprer blomsterglede. 

Bestill blomster her

 

bordekking-valentine-5.jpg
bordekking-valentine-6.jpg

Blomster på alle hjerters dag

Og du? Alle hjerters dag er ikke forbehold kjærester – det er like hyggelig å glede en venn, nabo eller kollega – for ikke å snakke om deg selv! Start morgenen med en god frokost og blomster på bordet, så skal du se at dagen blir en god en. 

Vi i Floriss ønsker deg en god blomstrende valentinsdag!