Ingenting sier «velkommen til oss» som et hav av friske blomster. Sett sommerblomstene i dekorative krukker og potter – og vipps – stemningen er god allerede før gjestene har kommet inn døren. Ta turen innom din nærmeste Floriss, så hjelper vi deg med blomstrende råd og tips til den store dagen. 

Finn din nærmeste butikk 

hortensia-lobelia-stemor-dsc2222.jpg
17-mai-blomster-2.jpg

Bestselgere til 17. mai

Blomster i flaggets farger faller i god jord hos alle og enhver. Hos din nærmeste Floriss finner du et stort utvalg til inngangspartiet – og vi hjelper deg gjerne å finne dine favoritter. Blant våre bestselgere er lobelia, margeritter, potteroser og hortensia. 

Bestill blomster på døren 

17mai-blomsterbuketter-1.jpg
17-mai-blomsterbuketter-2.jpg

Vær kreativ

Du må ikke bruke krukker eller potter. Finn fram hva enn du har hjemme som kan passe. Fyll kurven, champagnekjøleren, melkespannet, vedkassen eller sykkelkurven med blå hortensia eller germini, brudeslør og tanacetum.

Pynt gjerne i flaggets farger, men husk at du ikke nødvendigvis trenger alle på en gang (i alle fall ikke i samme potte). Vil du at alle fargene skal være representert, kan du gjerne la én av dem få dominere. Det gir et ryddigere og mer helhetlig uttrykk. 

Les: Lag din egen blomsterkrans til 17. mai 

roser-hortensia-lobelia-brudesloer-peoner-margeritter-dsc2020-2.jpg
17-mai-jente-i-bunad.jpg

Enkelt og effektfullt

Du trenger ikke bruke timevis på en 17. mai-dekorasjon. Kjøp inn hvite margeritter eller lavendel og nyt et bånd i nasjonalfargene rundt. Mulighetene er mange – lek deg og finn de kombinasjonene du liker best. Husk at det er ekstra effektfullt når du planter flere av samme sort sammen.

Les: Slik pynter du bordet til 17. mai