Nå er det glade farger som gjelder – både i mote- og interiørverden – og pasteller er blant favorittene. I Floriss får vi ikke nok av den sukkersøte trenden, og i sommer finner du pastellfargede brudeslør i vårt sortiment. Candyfloss, unicorn, eller som vi kaller dem, sommerslør. Stikk innom din nærmeste butikk og plukk med deg en bunt eller to (eller flere).

Finn din nærmeste butikk

trendy-pasteller-1.jpg
trendy-pasteller-2.jpg

Trendy pasteller

Trenden med pastellfargede brudeslør blomstret for alvor på Instagram i 2019 og har slått rot de siste årene. Det er særlig de store bukettene som får skinne på Instagram, noe vi finner inspirerende. Frodige og fargerike uttrykk er akkurat det vi trenger nå. Vær raus når du dekker bordet med sommerslør; jo flere, jo bedre! Bukettene gjør seg godt i klare vaser, men er også ypperlige å kombinere med tilbehør i tilsvarende pastellfarger.

Les også: Romantiske brudeslør

Tørkede sommerslør

Hvorfor ikke leke seg med uttrykket? Du kan like gjerne henge små bunter med sommerslør over spisebordet på sommerfesten, eller bruke dem i buketter med lignende pastellfarger. Blomstene holder for øvrig lenge; de fungerer fint å tørke etter at de har utspilt sin rolle i vasen.

trendy-pasteller-3.jpg
trendy-pasteller-4.jpg

Pasteller i håret

Topp festantrekket med et levende smykke. Sommerslør i håret er som skapt for sommerfesten, enten du binder blomstene i en krans eller fester dem med hårspenner. Kanskje har du lyst til å lage din egen blomsterkrans? Følg denne oppskriften. Hos oss i Floriss får du også kjøpt ferdige blomsterkransbuketter i forskjellige farger.

Les også: Pynt med pasteller