Vi elsker dekorative små planter i ulike varianter, de gir liv til hjemmet på en enkel måte og er den perfekte vertinnegave! Som medlem av kundeklubben vår får du alltid 3 for 2 på våre miniplanter.

kaktus-sukkulent-groenne-planter-1-fast-medlemstilbud-floriss.jpg
sukkulenter-1-fast-medlemstilbud-floriss.jpg

Miks og match

Tilbudet gjelder et bredt utvalgt av ulike små planter - blomstrende, grønne og kaktus, så du kan mikse og matche! Sukkulenter og kaktuser er lekre sammen, sett gjerne flere på et dekorativt brett eller sett de små plantene sammen med store grønne planter for en fin effekt.  

Er du ikke medlem i kundeklubben ennå, kan du bli det her.

Små fylte mini ildtopp - søtest i klassen

Den populære fargerike mini ildtoppen er alltid tilgjengelig som en del av tilbudet. Det er ikke vanskelig å forstå at denne er en av våre mest populære potteplanter – bestselgeren tåler sol og varme og trenger lite vann. Sistnevnte er grunnen til at den egner seg så godt i miniversjon. Aller best trives den fylte ildtoppen i vinduskarmen. La gjerne flere av denne søte planten holde hverandre med selskap i stua, på hjemmekontoret eller kjøkkenet!
 

calandiva-ildtopp-fast-medlemstilbud-floriss.jpg
calandiva-i-potte-paa-stol-1-fast-medlemstilbud-floriss.jpg
ildtopp-v1-fast-medlemstilbud-floriss.jpg

Er du bedt bort eller vil gi noen en liten oppmerksomhet, er kombinasjonen fylt mini ildtopp og mini potteskjuleren «Flora» et perfekt valg.

Tips! Dekorer med miniplanter i forskjellige potter på små vegghyller i alle rom, eller plasser de på toppen av din favoritt tabelbook eller på et lysfat.

kaktus-sukkulent-groenne-planter-2-fast-medlemstilbud-floriss.jpg
sukkulenter-2-fast-medlemstilbud-floriss.jpg