Med Floragram kan du sende blomster til hvem du vil – hvor som helst i verden. Dette er konseptet for deg som vil glede noen i inn- eller utland med friske blomster levert på døren. Du kan enkelt bestille Floragram på nett eller ved å ringe din nærmeste Floriss-butikk. 

Bestill blomster på døren

floragram-roser-1.jpg
floragram-roser-2.jpg

Slik bestiller du Floragram

Vi er medlem av Interflora, Norges største formidlingstjeneste for blomster. Det betyr at vi kan levere blomsterhilsener til de aller fleste steder i Norge og resten av verden. Er det ikke en Floriss-butikk i nærheten eller du skal sende blomster til utlandet, benytter vi oss av det internasjonale Interflora-nettverket med over 55.000 blomsterbutikker i 157 land. Vi leverer blomster på døren i blant annet Sverige, Danmark, USA og Spania. 

Bestill blomster til utlandet her

floragram-roser-3.jpg
floragram-roser-4.jpg

Har du spørsmål om Floragram?

Har du spørsmål om Floragram til utlandet, kan du kontakte Interfloras kundesenter på kundeservice@interflora.no eller ringe kundesenteret på 66 85 75 50. De besvarer spørsmål angående nettbutikken fra mandag - fredag kl. 08:00-18:00 (lørdag kl. 08:00–13:00). Har du spørsmål om din nettbestilling? Fyll ut dette skjemaet.