Superoppusserne er et underholdningsprogram, der formålet er at interiørarkitekt Linda Steen og hennes team pusser opp hjem ved å tenke nye løsninger, og gi eieren en bedre hverdag. De har med seg byggeleder Torkel Gjerset og programleder Sigurd Sollien.

Totalt ni hus blir renovert. Serien går over ni uker med fire episoder pr. hus fra mandag t.o.m torsdag. Oppstart er mandag 7. mars. Følg med!

SuperOppusserne-01.jpg
SuperOppusserne-logo.jpg
SuperOppusserne-03.jpg
SuperOppusserne-04.jpg
SuperOppusserne-05.jpg
SuperOppusserne-06.jpg
SuperOppusserne-07.jpg
SuperOppusserne-08.jpg

Vi er stolt leverandør

I Superoppusserne møter vi ni familier som av ulike årsaker har en upraktisk og lite funksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem.

Floriss bidrar til hjemmene med trendy grønne planter og vakre roser, og her vil det komme mange gode ideer og tips til dere som interesserer dere for oppussing og fornyelse.

SuperOppusserne-09.jpg
SuperOppusserne-10.jpg
SuperOppusserne-11.jpg