Hos Floriss finner du alltid et bugnende utvalg roser i alle slags farger og fasonger. Blant dem er festrosene våre; et perfekt alternativ for deg som vil sette farge på tilværelsen. Og blomsterfest kan du lage når du selv vil, enten anledningen er stor eller liten, spesiell eller vanlig. Vi sier som et klokt hode en gang sa: «livet er ikke bare en lek, det er også en dans på roser!»

festroser er babyene til favorittrosene til floriss
festrosene er 40 centimeter lange og selges i buketter med forskjellige farger

Fargefest

Festroser er «babyene» til de berømte Roser Med Mening. Litt kortere, men av samme fantastiske kvalitet. Rosene er 40 centimeter lange og selges i buketter med forskjellige farger. Kombinasjonene varierer etter sesong; noe som gjør dem til et godt valg uansett anledning eller tid på året. Og husk: vi har Norges beste rosegaranti på hele syv dager. 

Bordfest

Festroser gjør seg like godt samlet i en bukett som i små vaser på bordet. Med en bukett eller to har du alt du trenger for å dekke et vakkert bord. Fordel rosene i mange små glassvaser og spre dem tilfeldig rundt på bordet. Sett én rose i noen, to-tre i andre. Du kan også samle festrosene i én bukett midt på bordet og strø raust med roseblader på duken. Klassisk, men overraskende effektfullt! En rose på servietten gjør helheten ekstra fin. Knyt gjerne et vakkert bånd rundt. 

«Jeg vil heller ha roser på bordet enn diamanter rundt halsen» 

- Emma Goldman

festroser - hver dag er en fest
Det er alltid tid for roser til fest

Hverdagsfest

Blåmandag eller langhelg. Hjemmekontor eller gjemmekontor. Det er alltid tid for roser. La blomstergleden fylle alle rom i huset. Du trenger ikke plassere hele buketten i samme vase; fordel den på flere. Finn fram vaser du ikke har brukt på en stund og lek med farger og former. Gå på skattejakt i kjøkkenskapet - kanskje er det på tide å børste støv av noen Norgesglass? Fargerike blomster sprer glede, energi og positivitet. Thanks a bunch! 

fin blomsterbukett med rosa og røde favorittroser
gaveroser - bukett som blir som en fest

Slik får du rosene til å trives:

  • Skråsnitt stilkene med snittekniv
  • Fjern blader og torner nederst på stilkene
  • Sett rosene i kaldt vann i en ren vase
  • Tilsett blomsternæring i vannet 
  • Plasser dem kjølig om natten