Hurra! Vi fyller 30 år og inviterer til blomsterfest! Det hele startet i 1994 da den første Floriss-butikken ble åpnet av Johanne og Per, som er 4. generasjon blomsterhandlere. De åpnet i Skien, og driver fortsatt sin populære blomsterbutikk, noe de er tydelig stolte av.

Johanne fra Floriss Lietorvet med flotte røde tulipaner
Johanne fra Floriss Lietorvet med flotte røde roser og rosa alstroemeria
Johanne fra Floriss Lietorvet med flott hvit orkidé

Etter oppstarten av Floriss Skien ble det raskt etablert flere butikker, og i 1997 ble de første Floriss-butikkene åpnet i Oslo. I dag er Floriss Norges største franchisebaserte blomsterkjede. Det betyr at hver enkelt butikk eies av den enkelte lokale eier. Vi liker å si at vi er en stor Floriss-familie.

En flott bukett med tre ulike blomster-typer i vase
En flott bukett med tre ulike blomster-typer i papir

I år er vi altså 30 år, og dette skal vi feire med gode tilbudskampanjer og masse blomsterglede gjennom hele året. Vi skal virkelig ta ekstra godt vare på alle som er medlemmer av kundeklubben vår; Floriss Fordel. Vi kan friste med 3 for 2-kampanjer på alle bunter*, der vi spanderer den billigste bunten, i tillegg til flere unike tilbud på våre populære roser.

I Floriss Fordel er det penger å spare og inspirasjon å hente for alle som elsker blomster, er du ikke medlem kan du enkelt registrere deg her.

Lag en fyldig bukett helt selv

Når vi har 3 for 2-kampanje, er det ekstra gøy å sette sammen blomster som til slutt blir en stor og frodig bukett. Her har vi tre gode tips til deg som lurer på hva du skal velge:

En flott bukett med tre ulike blomster i rosa-toner innpakket i papir
En flott bukett med tre ulike blomster i rosa-toner settes i vase
En flott bukett med tre ulike blomster i rosa-toner i vase
En flott bukett med tre ulike blomster i rosa- og ferskentoner innpakket i papir
En flott bukett med tre ulike blomster i rosa- og ferskentoner settes i vase
En flott bukett med tre ulike blomster i rosa- og ferskentoner i vase
En flott bukett med tre ulike blomster i hvitt og ferskentoner innpakket i papir
En flott bukett med tre ulike blomster i hvitt og ferskentoner settes i vase
En flott bukett med tre ulike blomster i hvitt og ferskentoner i vase
  1. En bukett i herlige rosa farger med to forskjellige bunter av krysantemum, en lys rosa og en cerise, sammen med en bunt med søte rosa lisianthus. En frisk bukett som sprer glede!
  2. En bukett i rosa og ferskentoner med holdbare hodenellik, en bunt søte ceriserosa germini og ferskenfargede lisianthus. Dette blir en harmonisk bukett som alle vil elske!
  3. En nydelig dus bukett i hvitt og fersken, som passer til alle anledninger. De tre buntene som er valgt her er ferskenfargede nellik, hvite lisianthus og søte tanacetum. Sammen blir disse en herlig bukett som lager et behagelig og rolig uttrykk.

Ønsker du at vi gjør blomstene klare til å settes rett i vasen, så gjør vi selvsagt også dette. Oppbinding av buketter hos oss koster 30,- kroner.

Tips til hvordan selv kan sette sammen blomster til en fin bukett

  • Velg farger som passer til anledningen eller stemningen.
  • Velg minst en bukett som gir fylde og tekstur til buketten.
  • Rens stilkene grundig ved å fjerne alle blader som vil være i kontakt med vannet. Dette hindrer bakterievekst og forlenger holdbarheten.
  • Skjær alltid stilkene med en skarp kniv og bruk holdbarhetsmiddel i vannet.
  • Unngå å plassere buketten i direkte sollys og foretrekk en kjølig plass om natten for å bevare en frisk bukett lengst mulig.

Vi gleder oss til å feire 30 fantastiske år med dere alle, og ser frem til mange flere år med blomsterprakt og glede sammen. Takk for at dere har vært en del av vår reise!

*3 for 2-tilbudet gjelder ikke roser og gavebuketter.