Vi hjelper deg å finne blomster til begravelse. Blomster er følelser, og for oss handler det om å formilde hva enn du har på hjertet. Sorg og savn, men også gode minner av vedkommende som har gått bort.

Blomster skaper en vakker ramme rundt begravelsen. Våre dyktige blomsterdekoratører legger sin ære i at det skal bli en fin siste hilsen til avdøde. Vi binder blomsterbuketter, kranser og oppsatser etter ditt ønske.

Stadig flere vil at blomstene skal gjenspeile personligheten og væremåten til den avdøde. Vi gir gjerne råd om hvilke blomstersorter, farger og form som kan passe.

Blomster til begravelse

Er du usikker på hvilke blomster du skal velge til begravelse? Bårekranser, båredekorasjoner, bårebuketter og kistedekor er fremdeles de vanligste variantene, selv om personlige buketter blir stadig mer populært.

En kistedekorasjon legges på kisten (fra nærmeste familie og pårørende)

En hjertedekorasjon legges gjerne foran kisten (fra nærmeste familie eller venner)

En krans kan henges på et stativ ved siden av kisten (fra venner, familie eller bekjente)

En båredekorasjon lages i en oasisholder, som gjør at blomstene kommer ekstra godt frem.

En bårebukett bindes med en flat bakside og legges langs gulvet.

Lurer du på hvilke blomster som passer inn i en bårekrans? Hva slags farger som er fine i en kondolansebukett, eller hvor stor bukett du skal velge?

Vi svarer gjerne på spørsmålene dine, og hjelper deg med bårebuketter, krans til begravelse, blomsterhjerter, kondolansebuketter og kistedekorasjoner.

Her kan du bestille blomster til begravelse.

IMG_4402.jpg
COLOURBOX3347273-1.jpg
iStock_000074769557_Medium-1.jpg

Tekst til krans og bårebukett

Visste du at det er vanlig å skrive en hilsen på venstre bånd, og avsenderens navn på høyre bånd? Våre dyktige medarbeidere er erfarne innenfor dette fagfeltet. De kommer gjerne med forslag til hva som kan skrives på kortet eller båndet. Her ser du noen vanlige varianter:

En siste hilsen
Hvil i fred
Takk for alt
Takk for alle gode minner
For alltid i våre hjerter

Vi savner deg
Fred over ditt minne
Høyt elsket, dypt savnet
Minnene lever videre
Farvel, snille bestefar

Vi møtes igjen
Du vil bli savnet
Et siste farvel

IMG_4232.jpg
iStock_000045446898_Medium-1.jpg
IMG_0637.jpg