Hva med en vakker dørkrans, personlig bordpynt eller vakre mosepotter rundt svibler og juleroser? Lag selv, eller la våre blomsterdekoratører hjelpe deg. Alt du trenger får du kjøpt i din nærmeste Florissbutikk.

Julekrans-01.jpg
Julekrans-02.jpg
Julekrans-03.jpg

Med utgangspunkt i en ferdig halmkrans kan du lage akkurat den julekransen du vil. Vi har brukt masse forskjellige grønne varianter i vår krans; granbar, flere typer eucalyptus, buksbom, skimmia, einer, kongler og annen pynt. Kjøp det du synes er finest og suppler gjerne med det du har i hagen eller finner i naturen. Vi elsker at det lukter deilig av kransen og har boltret oss i kanelstenger og stjerneanis som vi har surret fast med metalltråd – sammen med eucalyptus lukter det helt fantastisk!

En julekrans er både vakker på inngangsdøren og på bordet. Sett gjerne adventslys ned i kransen og du får en helt personlig adventstake. OBS! Det er viktig at lysene er festet skikkelig og står støtt, slik at de ikke velter.

Julekrans-04.jpg
Julekrans-05.jpg

Slik lager du dørkrans

Du trenger:

  • Halmkrans
  • Grener med granbar
  • Ståltråd og metalltråd
  • Masse forskjellig grønt og pynt

Start med å surre på en basis av granbar rundt hele kransen. Alt du fester i på og i kransen skal settes på i samme retning. Lag små buketter med grønt og blomster og fest disse med små nåler av ståltråd. Sett ståltråd på kongler og stikk de ned i kransen, og pynt gjerne med noen fine glitterkuler til slutt.

Tips! Du kan også kjøpe en ferdig granbarkrans slik at du kan starte rett på med pyntingen.