Floriss samarbeider med Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel “Others” for å bedre kvinners hverdag. I år kan du kjøpe vakre, håndlagde engler med mening i våre butikker. Englene selges som 3 pk, og holder hvert sitt symbol i hendene - fløyte, harpe og hjerte. De er håndlaget i Kenya, og skaper verdig arbeid for kvinner på landsbygda og flyktninger i Nairobi. En nydelig og viktig gave til deg selv, eller en du er glad i.

floriss-frelsesarmeen-engler-pakning-3-stk-floyte-harpe-hjerte.jpg
floriss-frelsesarmeen-engler-pakning-3-stk-floyte-harpe-hjerte-1.jpg
Små håndlagde engler i sisal og bananbark, med snor til å henge på juletreet.
floriss-frelsesarmeen-engler-pakning-3-stk-floyte-harpe-hjerte-2.jpg
Hver engel er unik, og signert av produsenten.

Sammen for en bedre fremtid

Others, Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel, handler om å skape inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others sysselsetter i dag rundt 1600 mennesker i Bangladesh, Kenya, Pakistan og Moldova.

Alle produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid – det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.

floriss-frelsesarmeen-handlagde-engler-med-snor.jpg
Håndlagde engler med snor til å feste på treet. Foto: Jan Aasmann Størksen.

Inntekten de får fra arbeidet går til mat på bordet, husleie, og nødvendige medisiner. I tillegg brukes overskuddet til sparing og langsiktige investeringer, slik som investeringer i bolig, husdyr som kan gi en tilleggsinntekt, og – aller viktigst for de fleste – en god utdanning for barna

floriss-frelsesarmeen-kenya-3-damer.jpg
floriss-frelsesarmeen-kenya-2-damer-handlagede-engler.jpg

Vær en engel, kjøp en engel!