Eventer og Media

I Floriss er vi stolte samarbeidspartnere til ulike arrangementer og TV programmer.

Holmenkollen skifestival 2018
Holmenkollen skifestival 2018
Stor dekorativ grønn plante
Superoppusserne
Floriss leverte grønne planter og blomster til Superoppusserne
Floriss leverte grønne planter og blomster til Superoppusserne

Raw Air

Floriss er leverandør av seremonibuketter til alle destinasjoner for RAW-air hopprenn. Raw Air, eller «den norske hoppuka», består av 16 skihopp på ti dager i fire hoppbakker i Norge. Den første utgaven ble avholdt i mars 2017 og er en del av verdenscupen i skihopping.

Holmenkollen Skifestival

Denne verdenskjente skifestivalen skaper nye og unike opplevelser, tuftet på tradisjon og idrettshistorie. Holmenkollen Skifestival arrangerer verdenscuprenn i nordiske grener, skiskyting og alpint. Floriss er Offisiell leverandør til Holmenkollen Skifestival.

Superoppusserne

I Superoppusserne møtte vi seks familier som av ulike årsaker hadde en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekket behovene deres. De drømte om et bedre hjem. Programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykket inn med ekstrem faglig tyngde og tok problemene på alvor.

Gjennom en uke løftet de et hjem, rom for rom, til livet til eierne ble forandret og de fikk et godt og funksjonelt hjem. Floriss samarbeidet med SuperOppusserne og leverte trendy planter og vakre roser.

Eurovision Song Contest

Hvem husker vel ikke hvor stolte vi var da Alexander Rybak vant den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest. Dette førte til at det nå var Norge sin tur til å arrangere verdens største underholdningshow på TV. Under slagordet «Share the Moment» satt 120 millioner mennesker å så dette TV programmet samtidig, og Floriss var leverandør av blomster til arrangementet. Vi laget alt av store og små scenedekorasjoner.

Selve vinnerbuketten som gikk til Lena Meyer-Landrut, var et fyrverkeri av en bukett, og ble laget og designet av Floriss Elverum.