I høstens sesong av Norges mest eksotiske oppussingsprogram, Eventyrlig oppussing, blomstrer interiørgleden litt ekstra. Gjennom 10 inspirerende episoder overhaler hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam alt fra sjarmerende feriehus til gamle tømmerkoier. Når det nyoppussede vidunderet skal «avdukes» i slutten av hver episode, får den heldige eieren en eventyrlig Floriss-bukett plassert i de vakre omgivelsene.

1.jpg
2.jpg

Fortryllende farger

Våre eventyrlige blomsterbuketter er laget med utgangspunkt i TV-programmet. Vi har med andre ord latt oss inspirere av majestetisk natur og geniale løsninger. Hver bukett har en unik sammensetning og fargekombinasjon, som gjenspeiler både landskapet rundt og det vakre interiøret på innsiden. Bla deg nedover for å se de maritime, majestetiske, naturlige og lekne bukettene.

Se de eventyrlige blomsterbukettene

Lillesand.jpg
nevnlunghavn2.jpg

Sommerlig i Lillesand (episode 2)

Halvor Bakke og gjengen pusser opp en hytte utenfor idylliske Lillesand. Vi lar oss inspirere av de maritime omgivelsene når vi setter sammen blomsterbuketten. Utvalget av blomster er sommerlig og lett, med en rolig fargepalett i hvitt og grønt. Hvite peoner, prestekrager og myke strå gir buketten et sjarmerende uttrykk.

Lekent i Nevlunghavn (episode 3)

Gutta tar fatt på renoveringen av et noe uvanlig feriested i Nevlunghavn, en hytte formet som en UFO! Her passer det seg så visst med en leken og vågal blomsterbukett. Vi bruker en palett i lilla og burgunder, ispedd grønne innslag som står godt i stil til landskapet rundt det uidentifiserbare flygende objektet.

værøy.jpg
Øyangen.jpg

Naturlig på Værøy (episode 4)

Oppussingsgjengen med Halvor Bakke i spissen går løs på vakre Værøy Fyr utenfor Lofoten. Fyret ligger nydelig til midt ute i havgapet. Her regjerer vær og vind og en fantastisk atmosfære. Vi setter sammen en frodig bukett som står i stil til de naturlige omgivelsene. Hvite roser, prestekrager, myke strå og masse grønt er viktige stikkord.

Majestetisk på Øyangen (episode 5)

Halvor Bakke og snekkerteamet hans besøker en gammel tømmerkoie på en øy midt i Nordmarka. Resultatet blir en kraftig oppgradering som er tilpasset nye generasjoner. Vi tar utgangspunkt i de vakre omgivelsene, og setter sammen en majestetisk bukett i rosa, burgunder og lilla fargetoner. Kongler og grønt tilfører buketten lille ekstra.

tolga2.jpg
oppdal.jpg

Grønt i Tolga (episode 7)

Denne gangen bryner gutta seg på en tradisjonell hytte omkranset av mosegrønt rypeterreng. Det blir selvfølgelig utgangspunktet for buketten vår! Vi lager en grønn bukett med blant annet sukkulenter og eukalyptus, og sper på med noen vakre innslag av burgunder og lilla.

Høstlig på Oppdal (episode 9)

Eventyrlig Oppussing drar til Trøndelag, hvor et gammelt gårdstun fra 1800-tallet blir pusset opp. Den gamle bygningen på Oppdal blir modernisert uten at den gode sjelen og atmosfæren går tapt. Vi inspireres av interiøret og høstens vakreste farger, og lager en bukett som virkelig gir assosiasjoner til den norske skogen.

Nevlunghavn.jpg

Storslagent på Træna (episode 10) 

Denne gangen pusser Halvor, Ole og Gustav opp hver sin rorbu på Træna i Nordland. Her får konkurranseinstinktet fritt spillerom. Vi lar oss inspirere av de fortryllende omgivelsene, og lager to storslagne buketter med grønt, hvitt og gyllent som fargetema. Vilt og vakkert!

thumbnail-g.jpg