Den fineste julen kan du lage helt selv!

Hva med en vakker dørkrans, personlig bordpynt eller vakre mosepotter rundt svibler og juleroser? Lag selv, eller la våre blomsterdekoratører hjelpe deg. Alt du trenger får du kjøpt i din nærmeste Florissbutikk.

Lag din egen julekrans
Lag din egen julekrans
Lag din egen julekrans

Med utgangspunkt i en ferdig halmkrans kan du lage akkurat den julekransen du vil. Vi har brukt masse forskjellige grønne varianter i vår krans; granbar, flere typer eucalyptus, buksbom, skimmia, einer, kongler og annen pynt. Kjøp det du synes er finest og suppler gjerne med det du har i hagen eller finner i naturen. Vi elsker at det lukter deilig av kransen og har boltret oss i kanelstenger og stjerneanis som vi har surret fast med metalltråd – sammen med eucalyptus lukter det helt fantastisk!

En julekrans er både vakker på inngangsdøren og på bordet. Sett gjerne adventslys ned i kransen og du får en helt personlig adventstake.
OBS! Det er viktig at lysene er festet skikkelig og står støtt, slik at de ikke velter.

Lag din egen julekrans
Lag din egen Julekrans

Slik lager du dørkrans

Du trenger:

• halmkrans
• grener med granbar
• ståltråd og metalltråd
• masse forskjellig grønt og pynt

Start med å surre på en basis av granbar rundt hele kransen. Alt du fester i på og i kransen skal settes på i samme retning. Lag små buketter med grønt og blomster og fest disse med små nåler av ståltråd. Sett ståltråd på kongler og stikk de ned i kransen, og pynt gjerne med noen fine glitterkuler til slutt.

Tips! Du kan også kjøpe en ferdig granbarkrans slik at du kan starte rett på med pyntingen.