Hjerter med mening

Med hjerte for andre. Floriss samarbeider med Frelsesarmeen og du kan nå kjøpe vakre, håndsydde hjerter med mening i våre butikker. Hvert eneste hjerte teller – kjøp dem og støtt Frelsesarmeens arbeid i Bangladesh.
En fin gave til deg selv, eller til en du er glad i?

Frelsesarmeen hjerter på roser
Håndlagede hjerter

Others, Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel, handler om å skape inntektsmuligheter for mennesker som ellers ville stått bakerst i køen til arbeidsmarkedet. Others sysselsetter i dag rundt 1600 mennesker i Bangladesh, Kenya, Pakistan og Moldova.

Alle våre produsenter er rekruttert gjennom Frelsesarmeens lokale sosiale arbeid – det være seg prosjekter for økonomisk utvikling i slumområder, arbeid med kvinnegrupper på landsbygda, eller prosjekter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel.

Detaljer fra produksjon av julehjerter
Produksjon av julehjerter

Julehjertene er håndsydd av produsenter tilknyttet Frelsesarmeens sosiale arbeid i Bangladesh.
Hvert hjerte er unikt og hver pakke signert av produsenten.

Lucky, Frelsesarmeen julehjerter
Produksjon av julehjerter

I arbeid ligger det håp om en bedre fremtid, en vei til uavhengighet, og – ikke minst – stolthet og verdighet.

Others samarbeider blant annet med Frelsesarmeens senter for rehabilitering av prostituerte kvinner og ofre for menneskehandel i Old Dhaka, Bangladesh. Lucky sin vei til Others gikk via dette senteret. Hun er i dag lykkelig gift småbarnsmor og lokal forretningskvinne. Sammen med ektemannen har hun kjøpt et lite jordstykke på landsbygda, der de skal bygge et hus som de kan flytte til når de blir eldre.

Floriss sin deltakelse i årets kampanje har generert over 5 fulle årsverk, fordelt på rundt 20 kvinner
som Lucky. Vi er stolte av å kunne gjøre en liten forskjell, og har stor respekt for Frelsesarmeen sitt engasjement rundt om i verden. Les mer om Frelsesarmeens arbeid her.

Hjerte for andre