En Magical hortensia med sine mange og små blomster, forandrer farge underveis i løpet av blomsterringen. Hortensia Magical gir et fascinerende skue – og farge til hjemmet ditt. Magical stue-hortensia kommer i to varianter: Magical Revolution og Magical Amethyst. De kommer begge i sine startfarger som er klar blå og rosa, og når de eksponeres for dagslys begynner de sakte å skifte farge. Magical Revolution sine blomster starter som rosa og blå og ender opp i mørk rød farge,og Magical Amethyst ender opp med dyp grønne blomster.

hortensia-magical-blaa.jpg
hortensia-magical-i-vakre-pastellfarger-2.jpg
bukett-med-hortensia-magical-2.jpg

Magical hortensia er også en utrolig robust plante som fortsetter å blomstre i en veldig lang periode. Med riktig stell vil du kunne ha glede av 150 dager med ren flower power.

hortensia-magical-i-potte-salg.jpg
hortensia-magical-ranveig-1-1.jpg

Magical hortensia kommer i forskjellige pottestørrelser i perioden fra april til september.

hortensia-magical-ranveig-2.jpg
hortensia-magical-i-vakre-blaa.jpg
hortensia-magical-ranveig-2.jpg

Det som gjør våre vakre hortensia Magical så magiske er at de endrer farge, pluss at de er superholdbare. Vi elsker disse blomstene!

hortensia-magical-pastell-blaa.jpg
hortensia-magical-potter-vaser.jpg

Den “magiske” hagehortensiaen har sterke greiner slik at det er mindre fare for at denne hageplantentar skade av kraftige eller langvarige regnbyger. Denne hortensiaen er først og fremst vakker og ideell for både uerfarne og erfarne hageeiere. Hortensiaer med Magical-etiketten er utvalgt og dyrket med omhu. I tillegg til at planten forandrer farge, er den lange holdbarheten en viktig fordel. De kraftige stenglene har sterke blomster som tåler regn og holder seg pene lenge også i sterkt solskinn. Dessuten varer blomstringen ekstra lenge: til langt ut på høsten!

hortensia-magical-i-kurv.jpg
Fyll kurven med magiske hortensia Magical.
hortensia-magical-ifra-rosa-til-mork-rod.jpg
Denne Hortensiaen starter som rosa og ender opp i en mørk rød farge.
hortensia-magical-liker-godt-aa-bli-dusjet.jpg
Hortensia liker veldig godt å bli dusjet.
hortensia-magical-blaa-potte-i-vinduet.jpg
naerbilde-av-hortensia-magical.jpg
hortensia-magical-blaa-rosa.jpg

Vann

Magical hortensia liker ikke tørre røtter. Planten trenger regelmessig vann, enten den står i en potte eller i hagen. Ikke vann rett på blomstene. Og se til at grunnen er porøs og slipper vannet igjennom.

Plantested

Magical hortensia kommer best til sin rett på et skyggefullt sted som ikke er for varmt. Sett aldri en hortensia for tett inntil et tre. Treets røtter er dominante og dette vil gå ut over hortensiaens næringsopptak.

Blomstring

Magical hortensia kan bli 100 cm høy og blomstrer fra mai til november. I denne perioden forandrer blomsten farge slik at du får en hortensia med praktfulle høstnyanser. Den er vakker uansett årstid!

Beskjæring

Det er egentlig ikke nødvendig å beskjære Magical hortensia. Det er tilstrekkelig å fjerne blomsten når den har blomstret ferdig. Vokser hortensiaene i et varmt klima? Da fjernes de gamle blomstene rett etter at blomstringsperioden er over. I et noe kaldere klima bør planten beskjæres om våren. Like før hortensiaen blomstrer. Men fjern bare de gamle blomstene, ikke de nye knoppene.

Gjødsel

I tillegg til hyppig vanning trenger en hortensia også ekstra gjødsel. Du kan bruke organisk, universell gjødsel. Du bør gjødsle to eller tre ganger i løpet av blomstringssesongen. Da får du en sunn plante med jevn vekst og mange blomster.

hortensia-magical-hagehortensia-tonje.jpg
hortensia-magical-hagehortensia-assortert.jpg

Slik steller du Hortensia Magical:

  • Denne planten liker ikke tørre røtter. Den trenger regelmessig vann, enten den står i en potte eller i hagen.
  • Ikke vann rett på blomstene. Se til at grunnen er porøs og slipper vannet igjennom.
  • Hortensia trenger ekstra gjødsel to eller tre ganger i løpet av blomstringen.
  • Bruk organisk, universell gjødsel. Da får du en sunn plante med jevn vekst og mange blomster.
  • Denne varianten av hortensia kommer best til sin rett på et skyggefullt sted der det ikke er for varmt.
  • Sett aldri en hortensia for tett inntil et tre. Treets røtter er dominante, noe som påvirker hortensiaens næringsopptak.
hortensia-magical-rode-gronne-blader-stein-vase.jpg
hortensia-magical-alle-farger-varianter-2.jpg
hortensia-magical-lilla-gronne-metall-vase.jpg