Magical-Hortensia

“Magiske” og ekstra holdbare hortensia

En Magical hortensia med sine mange og små blomster, forandrer farge underveis i løpet av blomsterringen. Hortensia Magical gir et fascinerende skue – og farge til hjemmet ditt. Magical stue-hortensia kommer i to varianter: Magical Revolution og Magical Amethyst. De kommer begge i sine startfarger som er klar blå og rosa, og når de eksponeres for dagslys begynner de sakte å skifte farge. Magical Revolution sine blomster starter som rosa og blå og ender opp i mørk rød farge,og Magical Amethyst ender opp med dyp grønne blomster.

Magical hortensia er også en utrolig robust plante som fortsetter å blomstre i en veldig lang periode. Med riktig stell vil du kunne ha glede av 150 dager med ren flower power.

Magical hortensia kommer i forskjellige pottestørrelser i perioden fra mars til september.

Det som gjør våre vakre hortensia Magical så magiske er at de endrer farge, pluss at de er superholdbare. Vi elsker disse blomstene!

Den “magiske” hagehortensiaen har sterke greiner slik at det er mindre fare for at denne hageplantentar skade av kraftige eller langvarige regnbyger. Denne hortensiaen er først og fremst vakker og ideell for både uerfarne og erfarne hageeiere. Hortensiaer med Magical-etiketten er utvalgt og dyrket med omhu. I tillegg til at planten forandrer farge, er den lange holdbarheten en viktig fordel. De kraftige stenglene har sterke blomster som tåler regn og holder seg pene lenge også i sterkt solskinn. Dessuten varer blomstringen ekstra lenge: til langt ut på høsten!

Fyll kurven med magiske hortensia Magical.
Fyll kurven med magiske hortensia Magical.
Denne Hortensiaen starter som rosa og ender opp i en mørk rød farge.
Denne Hortensiaen starter som rosa og ender opp i en mørk rød farge.
Hortensia liker veldig godt å bli dusjet.
Hortensia liker veldig godt å bli dusjet.

Kampanjefilm Hortensia Magical.

Vanning Hortensia Magical

Stell av hortensia Magical

Vann
Magical hortensia liker ikke tørre røtter. Planten trenger regelmessig vann, enten den står i en potte eller i hagen. Ikke vann rett på blomstene. Og se til at grunnen er porøs og slipper vannet igjennom.

Plantested
Magical hortensia kommer best til sin rett på et skyggefullt sted som ikke er for varmt. Sett aldri en hortensia for tett inntil et tre. Treets røtter er dominante og dette vil gå ut over hortensiaens næringsopptak.

Blomstring
Magical hortensia kan bli 100 cm høy og blomstrer fra mai til november. I denne perioden forandrer blomsten farge slik at du får en hortensia med praktfulle høstnyanser. Den er vakker uansett årstid!

Beskjæring
Det er egentlig ikke nødvendig å beskjære Magical hortensia. Det er tilstrekkelig å fjerne blomsten når den har blomstret ferdig. Vokser hortensiaene i et varmt klima? Da fjernes de gamle blomstene rett etter at blomstringsperioden er over. I et noe kaldere klima bør planten beskjæres om våren. Like før hortensiaen blomstrer. Men fjern bare de gamle blomstene, ikke de nye knoppene.

Gjødsel
I tillegg til hyppig vanning trenger en hortensia også ekstra gjødsel. Du kan bruke organisk, universell gjødsel. Du bør gjødsle to eller tre ganger i løpet av blomstringssesongen. Da får du en sunn plante med jevn vekst og mange blomster.

Andre artikler om Hortensia