Hos Floriss bugner det av fargerike blomster, grønne vidundere og delikat pynt. Hva slags blomster skal få pryde ditt julehjem?

Amaryllis-fersken.jpg
Amaryllis-hvit.jpg
Amaryllis-ekte-jul.jpg

Skap en naturlig atmosfære i høytiden. La deg inspirere av vårt store utvalg av blomster til jul. Lek deg med ulike farger, fasonger og uttrykk. Alt er lov når det kommer til juledekorasjoner, så lenge de gir deg den rette stemningen vel og merke.

Stort utvalg av blomster til jul

La den gode duften av jul spre seg i hjemmet ditt. Hos oss finner du interiør-tulipaner, Azalea, svibler, roser, amaryllis, små juletrær og julestjerner i alle størrelser. Kanskje har du lagt din elsk på stuegranen, en av årets mest trendy juleplanter?

Ja, vi elsker julerødt, men vel så lekkert er det med vakre nyanser av grønt og hvitt. Blomster, grener og grønt gjør seg aller best når du kombinerer dem. Enten du foretrekker en bugnende jul eller en mer beskjeden  variant, har vi alt du trenger for å skape en avslappet og nostalgisk stemning i heimen.

Stuegran2_Ranveig-Klingsberg-Lia.jpeg
Røderoser7_Ranveig-Klingsberg-Lia.jpeg

Slik kan du pynte med blomster

Det kan nesten ikke bli for mye blomster til jul, men sørg for at dekorasjonene gjenspeiler din personlighet og stil. Plasser lys, juleplanter og avskårne blomster i små vaser. Du kan også lage delikate stilleben med mose, kongler, grener og glasskuler

Den nostalgiske og tradisjonelle julepynten kan gjerne forenes med mer moderne elementer. Julen handler tross alt om å ta vare på det som har vært, samtidig som du skaper nye inntrykk og minner.

Vi hjelper deg gjerne med å velge planter og pynt, bare spør i din nærmeste Floriss-butikk

Vil du ikke lage juledekorasjonene eller bukettene selv? En av våre dyktige blomsterdekoratører kan hjelpe deg. Er det noen du ønsker å glede litt ekstra i adventstiden? 
Vi sender blomster over hele landet.
blomster-til-jul-interiortulipaner.jpg
blomster-til-jul-stuegran-auracaria.jpg
Amaryllis-ekte-jul.jpg

Julestjerner

For mange representerer julestjernen den ultimate juleblomsten. I år får du den i flere farger. Den klassiske røde og kritthvite, i tillegg til vår nye burgunder julestjerne. Bruk de små julestjernene til bordpynt, og de litt større til å ha i potter og skåler. Det er også vakkert når du setter flere julestjerner sammen.
blomster-til-jul-julestjerne.jpg