Røde roser skaper en elegant og klassisk stemning. Her får du våre beste tips til hvordan du kan pynte til jul med kjærlighetens blomst.

Røde roser hører julen til. Kjærlighetens blomst går aldri av moten, og med sitt klassisk vakre utseende er den en flott dekorasjon i seg selv. Bruk dem som velduftende pynt på festbordet, eller gi dem i gave til noen du bryr deg om.

redroses-1.jpg
upperclass-1.jpg

Blant våre langstilkede favorittroser finner du elegante Upper Class, ekstra store og flotte roser med en helt nydelig rødfarge. Festrosene våre består av buketter på 10 blomster, hvor vi kombinerer to fargenyanser som passer til sesongen.

I Floriss er vi så trygge på kvaliteten på rosene våre at vi gir deg hele syv dagers holdbarhetsgaranti. Her får du noen tips til hvordan de langstilkede herlighetene kan skape stemning hele desember igjennom.

røde-roser5.jpg
røderoser-dekorasjon4-copy.jpg

Pynt med røde roser

La det bugne av blomster og lys! Skap en varm og tradisjonell atmosfære med buketter av langstilkede røde roser i enkle glassvaser. Ønsker du en mer moderne stil, kan du plassere rosene i vaser med mørke fargetoner.

Røde roser er som skapt for festbordet. Hold dem samlet i én bukett, eller sett dem i mindre vaser som du plasserer tilfeldig rundt på bordet. Vil du ha et ekstra yndig preg på dekorasjonen? Sett rosene sammen med litt brudeslør.

En kombinasjon av roser og friskt grønt gir den ultimate julefølelsen. Lag en dekorativ løper med eukalyptus og granbar, og stikk avskårne roser inn i små vannbeholdere. Kongler, mose og greiner tilfører det lille ekstra.

bordekking-copy-800x1158.jpg
borddekking-800x1158.jpg

Si det med røde roser

Julen er full av anledninger til å spre kjærlighet. Si det med røde roser! En bukett med kjærlighetens blomst er den perfekte vertinnegaven, eller bare en fin oppmerksomhet til noen som fortjener det.

Vil du gjøre litt ekstra ut av det? Lag et kremmerhus til rosene av gråpapir og knyt et dekorativt bånd rundt. Roser gjør seg også godt som flaskepynt, gjerne kombinert med grønne kvister og en stor sløyfe. Du kan også bruke rosene som pynt på julegavene.

Visste du forresten at antallet røde roser du gir bort har mye å si for hva du vil kommunisere? Med tre roser sier du for eksempel «jeg elsker deg», mens 12 roser symboliserer evig kjærlighet. i.

røderoser-dekorasjon.jpg
røderoser-dekorasjon-copy.jpg
røde-roser-flaske.jpg

Slik får du rosene til å vare hele julen

Husk at det finnes noen tips du bør følge for å stelle pent med rosene dine.

  • Vask vasen nøye med Klorin.
  • Bruk en ren og skarp kniv, og fjern blader som vil havne i vannet.
  • Snitt stilken på skrått nedover.
  • Fyll vasen med kaldt vann og tilfør holdbarhetsmiddel.
  • Sett rosene kjølig om natten.
  • Unngå at blomstene står i direkte sollys.