Vårlige vibber, Festroser og grønne grener er stikkordene for årets påskebord. Ulike nyanser av gult får så klart spille hovedrollen. For tradisjonelt for oss betyr ikke kjedelig  – snarere tvert imot! Samle familie og venner til et skikkelig festmåltid og sett stemningen med blomster fra ende til annen. 

aarets-paaskebord-1-2022-floriss.jpg
aarets-paaskebord-2-2022-floriss.jpg

Slik gjør du:

  • Dekk bordet med en rutete duk, nøytralt servise og hvite linservietter.
  • Fyll en bred vase eller et fat med høy kant (vi har brukt en champagnekjøler) med gule Festroser, grønne grener, gåsunger og lisianthus i kremgult og hvitt.

Tips! Du trenger ikke alltid å sette blomstene i vanlige vaser. Påskebordet blir ekstra spennende når du kombinerer overraskende former og farger. Bruk det du har. 

  • Plasser den bugnende buketten i midten av bordet. På hver side av oppsatsen lager du en grønn girlander som strekker seg til enden av bordet. Du kan for eksempel bruke eucalyptus, pistage eller ruscus.
  • Innimellom de grønne grenene legger du gule blomsterhoder, vi har brukt påskegule roser. Tips: sett vannpropper på rosene slik at de holder seg fine.
  • Til slutt fyller du på med telysholdere og valgfri pynt.
aarets-paaskebord-5-2022-floriss.jpg
aarets-paaskebord-6-2022-floriss.jpg

Dette er våre fineste roser til påske:

  • Rose, Limoncello, dus gul 
  • Rose, Moonlight: gul 
  • Rose Athena: hvit

Tips! Lag en søt dekorasjon på hver kuvert ved å fylle små skåler med linservietter og legge dekorasjonsegg i midten. 

Stort utvalg av påskeblomster

Hos Floriss har vi et stort utvalg påskeblomster som gir vårstemning. Påskeliljer, tulipaner, ranunkler, solsikker, germin og stemor. Listen er lang og byr på masse fint for oss som elsker gule påskeblomster, men også for deg som foretrekker en mer dempet palett.

Les også: Blomster til påske 

aarets-paaskebord-3-2022-floriss.jpg
aarets-paaskebord-4-2022-floriss.jpg

Bestill en unik blomsteroppsats

Vil du ha hjelp til å lage unike blomsteroppsatser til påskefesten, står våre dyktige blomsterdekoratører klare til å hjelpe deg. Bestill på nett eller kontakt din nærmeste Floriss her

Vis oss ditt påskebord på Instagram med #florissblomster og følg oss gjerne for mer inspirasjon @florissblomster.