Selvfølgelig tyr vi til blomster når vi skal skape vårstemning i hjemmet! Vi feirer at det går mot lysere tider ved å dekke et fargerikt festbord med ranunkler, roser og tulipaner i sentrum. Inviter venner og familie til en hyggelig samling bare fordi… vi snart kan gå med bare ben igjen. Slik får du stilen: 

vaarbord-1.jpg
vaarbord-2.jpg

Nøytral base

Bruk en hvit duk og et nøytralt servise som base. På den måten kommer de fargerike blomstene enda tydeligere fram. Linservietter og gullbestikk gir borddekkingen et gjennomført preg.

 

Vårlige favoritter

Fyll 6-8 vaser med ranunkler, roser og tulipaner i nyanser av rosa, rødt, gult og oransje og fordel dem langs midten av bordet. Vi har brukt Norgesglass i forskjellige fasonger og høyder, men hva enn du har tilgjengelig funker fint. 

Se også: Roser i alle varianter

 

vaarbord-3.jpg
vaarbord-4.jpg

Søte detaljer

Porsjoner blomstene slik at noen buketter blir fyldige – andre små og søte. For å skape kontraster og liv i borddekkingen, kan du fylle et par lave skåler med roseblader eller blomsterhoder og sette noen gåsunger i de høyeste vasene. 

DIY-lysestaker

Levende lys hører hjemme på ethvert festbord. Her har vi valgt å bruke grønne kronelys for virkelig å understreke følelsen av vår. De kreative lysestakene lager du slik: 

Legg en kvast med eukalyptus i fire Norgesglass og fyll dem med vann. På toppen av hvert glass setter du en flat lysholder i valgfri farge (la den gjerne matche med bestikket). 

 

vaarbord-5.jpg
vaarbord-6.jpg

Bestill blomsterdekorasjoner

Når det kommer til borddekking med blomster er det bare fantasien som setter grenser, men vi håper du lar deg inspirere av vår(lig) lek med farger! Husk at våre dyktige blomsterdekoratører gjerne hjelper deg å sette sammen oppsatser som passer perfekt til hvilket som helst arrangement. Kontakt din nærmeste Floriss for mer informasjon og bestilling

 

Vis oss ditt vårlige festbord på Instagram med #florissblomster