Hos Floriss finner du norskprodusert krysantemum i alle farger og fasonger. Våre potteplanter kommer fra Schrader på Nesodden, et bærekraftig gartneri som gir plantene optimale vekstforhold.

Krysantemum passer til alle anledninger og trives både ute og inne. Mulighetene er mange - og kjøper du dine varianter hos Floriss - er du garantert frodige og holdbare produkter.

floriss-vakre-vidunderlige-krysantemum-trend-candy-clarner-coctails-candy-fireworks.jpgKrysantemum trend, candy, claimer, cocktail og candy fireworks.
floriss-vakre-vidunderlige-krysantemum-dekk-bordet-med-krysantemum-candy.jpgDekk bordet med krysantemum candy.

Krysantemum i alle varianter

Enten du foretrekker små eller store blomsterhoder, fargefest eller nøytrale toner, finner du garantert en krysantemum som passer for deg hos din nærmeste Floriss.  

Trend: den vanligste og mest populære varianten av krysantemum og én av våre mest solgte potteplanter. Finnes i forskjellige fargesjatteringer. 

Candy: krysantemum med ekstra store blomsterhoder. Du kan velge mellom én eller tre blomster per potte i mange farger og fasonger. 

Calimero: vår søteste krysantemum med små, fylte blomster i en frodig fargepalett.  

Cocktail: vår mest fargeglade krysantemum med mange små, fylte blomster. Gjør seg godt både ute og inne. 

Candy Fireworks: denne varianten har et nydelig, unikt blomsterhode som minner om fyrverkeri. 

floriss-candy-cryss-rossano-kryssantemum-1.jpgTrend
floriss-krysantemum-candy-rosa-chrysanthemum-2.jpgCandy
floriss-trend-ellison-pink-og-salmon-3.jpgCalimero
floriss-krysantemum-cocktail-chrysanthemum-4.jpgCocktail
floriss-krysantemum-fireworks-5.jpgCandy Fireworks

Som potteplante trives krysantemum godt innendørs, men vær forsiktig med høye temperaturer. Ikke sett den i nærheten av en varmeovn eller i sterkt sollys.

Den kan godt stå ute så lenge det ikke er minusgrader - gjerne på et lyst og lunt sted. Potteplanten tåler å tørke opp litt mellom hver vanning, men følg nøye med. Fjern visne blader og blomster underveis. 

floriss-krysantemum-bukett-4.jpg
floriss-mix-august-krysantemum.jpg

Krysantemum i hagen

Skap fargefest i hagen! I sommermånedene kan du fint plassere krysantemum i krukker eller kurver utendørs. Blomstene krever lite, men må vannes når jorda er tørr og plasseres så lyst som mulig. Vær imidlertid varsom med stekende sol. 

Fra august bugner butikkene av frilandskrysantemum - en vakker blomst med nydelige farger og volum. Den kan blomstre helt ut i november, avhengig av temperatur, men det er for kaldt i Norge til at den kan overvintre ute. Planten tåler ned til 2-3 grader. 

floriss gule og hvite krysantemum.jpg
floriss-jente-med-bukett-krysantemum.jpg