Flora består av potter i matte farger. Hvitt og sort er standard og passer fint å kombinere med de mer iøynefallende variantene i sortimentet. Potteskjulerne finnes i alt fra små til mellomstore varianter; som egner seg godt til for eksempel grønne planter. Vi har også en egen potte til orkidéer. Den er høy og smal med en opphøyning i bunnen, slik at røttene får fuktighet uten å stå i vann. Smart, ikke sant? 

flora-alt-om-vaar-populaere-potteserie-1-flora-potter-2022-floriss.jpg
potteserien-flora-3-ny.jpg

Sesongens farger: lingrå og vårgrønn

Blant sesongens nyheter er fargene lingrå og vårgrønn; som passer perfekt til både grønne og blomstrende planter. Miks og match størrelser og farger for et mer personlig uttrykk. Fordelen med Flora-serien er at den passer i ethvert hjem uavhengig av interiørstil. Du kan sette sammen pottene til minimalistiske eller maksimalistiske stilleben – alt ettersom hva du foretrekker. 

Les også: Slik innreder du med store grønne planter

 

potteserien-flora-img-9928-1.jpg
potteserien-flora-img-9905-2.jpg
potteserien-flora-img-9887-3.jpg
potteserien-flora-img-9968-4.jpg
potteserien-flora-img-9954-5.jpg

Fast tilbud på Flora minipotter

Som medlem i kundeklubben vår får du alltid 3 for 99,- på Flora minipotter. Du kan også kombinere tilbudet med søte, små calandiva. Du velger selv om du kun vil kjøpe minipotter, miniplanter eller begge deler. Miks og match!

Les mer om det faste medlemstilbudet her. 

Er du ikke medlem av kundeklubben vår ennå? Register deg her. 

mini-calandiva-5-flora-potter-2022-floriss.jpg
mini-calandiva-6-flora-potter-2022-floriss.jpg

Potter for enhver smak

Vi i Floriss har potter for enhver smak. Butikkene våre setter sammen noe av sortimentet sitt selv og tilpasser det etter sesong og trender; hvilket betyr at alle har et unikt og personlig utvalg! Ta turen innom din nærmeste Floriss og finn dine favoritter. 

Ser du etter noe helt spesielt? Vi har et stort nettverk av samarbeidspartnere som tilbyr alt fra romantiske til minimalistiske potter. Spør oss gjerne, så hjelper vi deg å finne akkurat det du er på jakt etter. 

Finn din nærmeste Floriss her