Andre søndag i november feirer vi farsdag. Men hvordan vise far at du setter pris på ham? Vi sier som alltid: blomster skaper den rette stemningen! Samle familien til et festmåltid og pynt bordet med buketter i sesongens fineste farger. 

Start dagen med frokost på sengen, blomster i vasen og en invitasjon til kveldens middag. «Du trenger bare å møte opp, resten tar vi oss av. I dag skal du nyte de små øyeblikkene og gjøre akkurat det du har lyst til.»

Bestill blomster til farsdag her.

farger-som-gleder-far-festroser-germini-1.jpg
farger-som-gleder-far-festroser-germini-2.jpg

Farger som gleder far

Sett et personlig preg på bordpynten. Her har vi tatt utgangspunkt i festroser, germini og strå i høstens fargepalett. Festroser og germini finnes i et hav av forskjellige farger, slik at du enkelt kan plukke dem far liker best. Mulighetene er mange! 

Hvordan få blomsterdekorasjonene til å se tilfeldige, men slående ut? Fordel bukettene på høye og lave vaser. Bland blomstersorter, slik at du får «litt av alt» i alle vasene. Ved å tilføre strå og annet grønt, toner du ned det romantiske uttrykket. 

farger-som-gleder-far-festroser-germini-3.jpg
farger-som-gleder-far-festroser-germini-4.jpg

Maskuline kontraster

Mørkt dekketøy står i fin kontrast til de fargerike blomstene og setter et mer maskulint preg på det hele. Til farsdag synes vi det er fint å droppe både dekkebrikker og duk, og heller gå for ensfargede linservietter. 

Husk at du enkelt kan endre uttrykk ved å fjerne eller legge til elementer. Germini er enkel og stilren i formen; en typisk blomst som passer til alle anledninger. Festroser har et mer romantisk preg og kommer i sesongens fargepalett.

Vi håper tipsene over bidrar til å skape en fin ramme rundt feiringen av far. Det viktigste er at du gjør deg flid med både matlaging og borddekking. Hva er vel en bedre måte å si takk for alt du gjør og er for meg? 

farger-som-gleder-far-festroser-germini-lite-1.jpg
.
farger-som-gleder-far-festroser-germini-lite-2.jpg
.
farger-som-gleder-far-festroser-germini-lite-3.jpg.

Blomster til din pappa

Trenger du hjelp til å sette sammen en bukett eller borddekorasjoner som passer perfekt til din pappa, står våre dyktige blomsterdekoratører klare til å hjelpe. Bestill på nett eller ta kontakt med din nærmeste Floriss. 

Les også: Slik pynter du med høstblomster

farger-som-gleder-far-festroser-germini-5.jpg
farger-som-gleder-far-festroser-germini-6.jpg