For oss i Floriss betyr det mye å kunne hjelpe andre. Derfor har vi inngått et samarbeid med organisasjonen Leger Uten Grenser. Målet vårt er å være en bidragsyter til dem som trenger det aller mest.

243676 vaksiner donert!


 

Hvorfor Leger Uten Grenser?

For oss i Floriss var valg av Leger Uten Grenser enkelt. Vi har stor respekt for det feltarbeidet som blir gjort rundt omkring i verden, hver eneste dag.

I tillegg er Leger Uten Grenser en organisasjonen som folk i Norge har stor tillit til. Vi stoler på folkene som jobber der og vi har trygghet for at hjelpen kommer frem dit den skal, effektivt og riktig.

Leger Uten Grenser er en nøytral, uavhengig organisasjon som hver dag jobber for å redde liv, lindre nød og forebygge sykdom. Organisasjonen jobber spesielt i områder rammet av krig, konflikter, katastrofer eller stor nød. Organisasjonen har som mål å alltid hjelpe dem som trenger det mest, helt uavhengig av hvem det er, hvor de befinner seg eller hva som er årsaken til lidelsene.

leger-uten-grenser-2022-1-floriss.jpg
leger-uten-grenser-2022-2-floriss.jpg

Til støtte for de greske helsemyndighetene har Leger Uten Grenser gjennomført immunisering av barn i alderen 6 uker til 15 år i Elliniko, Hellas. Barn ble immunisert mot seks barnesykdommer: meslinger, tetanus, pertussis, influensa, polio, hepatitt B og visse former for lungebetennelse. Foto: Pierre-Yves Bernard/MSF

I samarbeid med helsemyndighetene og partnere har Leger Uten Grenser lansert en fire ukers forebyggende oral kolera vaksinasjonskampanje i Juba for å øke immuniteten til mennesker som er utsatt for denne dødelige sykdommen. Foto: Sarah Pierre/ MSF

leger-uten-grenser-2022-3-floriss.jpgPose kr. 4,5,-
leger-uten-grenser-2022-4-floriss.jpgHandlenett kr. 29,-

Vårt bidrag

Vi i Floriss ønsker å hjelpe. For hver pose vi selger, i en av våre rundt 80 butikker, gir vi et bidrag til Leger Uten Grenser. Salget av våre poser gir et barn en livreddende vaksine, det er et bidrag vi er stolte av. Så helt enkelt, kjøper du en pose hos oss kan du være med å redde et barn, vi håper mange der ute vil støtte vårt prosjekt.

Vi vet at hjelpen som gis til organisasjonen når frem. De siste årene har Leger Uten Grenser vaksinert flere hundre tusen barn mot meslinger, over en million har fått vaksine mot gulfeber og nå i høst setter de i gang et storstilt vaksineprogram mot kolera for alle barn under ett år i Bangladesh.

Så derfor; hos oss koster posen kroner 4,50 og ønsker du et miljønett koster dette 29,-. Ja, vi ønsker at alle kan bli litt mer bevisste rundt spørsmålet om de virkelig trenger en pose. Om du trenger en pose så må du betale for den, en del av pengene du betaler gir andre som ikke har det så enkelt en livsviktig vaksine. -det føles i hvert fall litt godt!

Sammen vaksinerer vi flere barn!

floriss-leger-uten-grenser-4.png