Våre verdier

Det er tre verdier som betyr mye for oss i Floriss.

Det er Kunnskap – Lidenskap – Kvalitet. Vet du hvorfor disse verdiene er så viktige for oss?

Floriss kunnskap
Floriss kunnskap
Floriss lidenskap
Floriss lidenskap
Floriss kvalitet
Floriss kvalitet

Kunnskap

Vi er opptatt av at du som handler hos oss skal få all den hjelp du trenger. Du skal få våre beste anbefalinger på hvordan du steller blomstene dine slik at de varer lenge. Vi har mye kunnskap om hvilke blomster som egner seg til de ulike anledninger, og vi legger alltid vår stolthet i arbeidene vi utfører. Våre blomsterdekoratører deler gjerne sin kunnskap med deg.

Lidenskap

Vi elsker blomster. Vi elsker gleden blomster gir oss i hverdagen. Vi elsker et fantastisk utvalg på våre frodige blomstertorg med roser i alle størrelser og farge nyanser. Vi er lidenskapelig opptatt av de vakre blomstene de ulike sesongene bringer. Når peonene er på sitt aller fineste, fryder vi oss. Når ranunklene kommer i sine fargerike og sarte varianter er det vår stolthet at du skal finne ulike varianter i vårt sortiment.

Vi tar gjerne en utfordring – om du ikke finner hva du leter etter i vår butikk.

Følg Floriss på facebook og @florissblomster på instagram for å hente inspirasjon om sesongens blomster.

Kvalitet

I Floriss er vi superstolte av kvaliteten på alle blomster og planter du finner hos oss. Vi er opptatt av at du skal kunne nyte blomstene du har kjøpt hos oss lenge. Vi er så sikre på vår  rosekvalitet at vi vi gir deg Norges beste holdbarhetsgaranti på roser. Varer ikke rosene dine hjemme i minst 7 dager – kan du ta med rosene og kvitteringen – så får du nye vakre roser av oss. For deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet, skal du vite at alle våre blomsterdekoratører er oppriktig opptatt av at du som kunde alltid skal gå ut av butikken med et kvalitetsprodukt.

Florissbutikkene har skolerte medarbeidere innen blomsterfaget. Vi er stolte av vår kunnskap om blomster, vi har lidenskap for blomsterfaget og vi jobber iherdig hver dag for at du skal oppleve god kvalitet og fine kampanjer på alle våre blomster og planter.